Recenze Hristina Přírodní ručně vyrobený 24 hodin omlazující krém oči & obličej & dekolt 50 ml

Unikátní krém na obličej pro oblast kolem očí, krku a dekoltu. 100% přírodní a bez vody! Čisté oleje omlazují, vyživují a vyhlazují pokožku. Chrání pleť před výskytem nežádoucích vrásek a vyhladí existující vrásky. .

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Krém je chválený za schopnost zjemnit, zvláčnit a vyživit suchou a citlivou pleť bez podráždění. Jeho přírodní složení a příjemná vůně vyhovují uživatelům preferujícím kosmetiku bez chemie. Někteří však zmiňují, že krém zanechává mastný film a chybí mu kyselina hyaluronová, což může ovlivnit jeho omlazující účinek.

• Zjemňuje a zvláčňuje pleť
  • Hydratuje a vyživuje suchou pokožku
  • Nedráždí citlivou pleť
  • Příjemná nevtíravá vůně
  • Přírodní složení bez chemie
  • Dělá mastný film a dlouho trvá vsáknutí
  • Chybí kyselina hyaluronová

monikaholeckova6. dubna 2025

Hledala jsem vhodný krém velmi dlouho. Krém vyhovuje mé citlivé a velmi suché pokožce. Nepálí, nedráždí. Je hustý a krásně se vstřebává. Přesně konzistence jakou mám ráda. Je to opravdu krém, má hustou, máslovou strukturu. Rychle se vstřebává, nedělá mastný film. Přesně to mám ráda.

/Úžasná kosmetika.

Registrovaný uživatel2. dubna 2023

Žiju na přírodní bázi a mám ráda přírodní kosmetiku o které vím své.

Registrovaný uživatel29. května 2022

přírodní složení, nedráždivý, příjemně se roztírá

dělá mastný film a dlouho trvá než vsakne

Registrovaný uživatel27. září 2021

velmi hutny, vyživny, super pro suchou plet

Registrovaný uživatel2. září 2021

Přírodní produkt bez chemie za skvělou cenu, mám suchou pokožku a, krém je mastnější, což mi vyhovuje. Skleněný obal.

Myslím si, že v omlazujících krémech by měla být kys. hyaluronová, ta mi u krémů od Hristini chybí. JInak si myslím, že i tak omlazují.

Registrovaný uživatel2. září 2021

Zjemňuje,zvláčňuje a hydratuje

Doporučuji všem.Úžasný krém s příjemnou nevtíravou vůní

Registrovaný uživatel18. října 2020

Krém jsem si vybrala, protože jsem přesně takový potřebovala. Vyniká všemi deklarovanými účinky. Používám jej 5x týdně.

Krém je výborný. Oči nedráždí, s tím mívám u očních krémů problém. Pleť vyživuje výtečně. Účinek je očividný a dlouhotrvající. Pokud bych ráno vynechala ošetření pleti, nic se neděje - pleť vypadá báječně a je spokojená ;-D. A já samozřejmě též. Děkuji za skvělou poctivou přírodní kosmetiku.