Přípravek na opalování Recenze Hristina Přírodní opalovací hydratační krém na obličej SPF30 50 ml

Recenze Hristina Přírodní opalovací hydratační krém na obličej SPF30 50 ml

Hristina Přírodní opalovací hydratační krém na obličej nezanechává bílou barvu na pokožce. Neobsahuje nanočástice. Hydratační krém na ochranu proti slunci, který zajišťuje spolehlivou ochranu před škodlivými účinky slunečních paprsků UVA a UVB. Naneste po celém obličeji 10-15 min před tím než vyjdete na sluníčko.

zapletalovaverca9. září 2025

Nenechává bílé stopy

Registrovaný uživatel29. června 2025

Prijemny, bez chemie, hezky voni

V teple se rychle rozteka, dobre skladovat v chladu

Vyrobek jsem objednala opakovane

sarka.mullerova9. června 2025

Lehky, krásná konzistence pěkně voní

Registrovaný uživatel3. července 2023

Zvlástní vůně, jakoby kakaových bobů. Zprvu konzistence dětského tělového mléka, pak jakoby vosková konzistence, která najednou začne tát, je jemná, dobře se roztírá a pak se změní na samet a není mastný. Úžasný výrobek, po kterém se mi nedělá akne

Registrovaný uživatel27. června 2023

příjemná vůně lehce se roztírá super složení cena

zakoupila jsme tuto značku poprvé a byla jsem velmi příjemně překvapena, poměr cena kvalita super! Konečně jsem narazila na produkt, který má dobré složení, voní a hezky se roztírá a ještě je oproti konkurenčním výrobkům levnější

Registrovaný uživatel25. května 2023

Luxusní krémík, nádherná vůně, dobře se roztírá i když je hutnější. Maximální spokojenost.

Registrovaný uživatel31. července 2022

Lehký, snadno se roztírá.

Registrovaný uživatel2. srpna 2021

Dobře se roztírá a příjemně voní.