Celulitida a strie Recenze Hristina Přírodní anticelulitidní krém s kofeinem a vitaminem E 200 ml

Recenze Hristina Přírodní anticelulitidní krém s kofeinem a vitaminem E 200 ml

Vynikající kompozice na bázi kofeinu a vitaminu E stimuluje odbourávání tukových buněk, napíná a vyhlazuje pokožku. Vhodný pro všechny typy pokožky, včetně citlivé pokožky. Pomáhá urychlit metabolismus a krevní oběh v problémových oblastech. Aplikujte jednou za den, na čistou postiženou oblast nohou, břicha, paží.

Registrovaný uživatel3. července 2023

Nádherná vůně. Po chvilce začne hřát. Používám teprve druhý den

Registrovaný uživatel2. července 2023

Již po 5 dnech používání hladší pokožka, používám spolu s masážním válečkem. Příjemná vůně

Krém je perfektní a dle mého názoru funguje, určitě objednám znovu.

Registrovaný uživatel9. července 2021

skvěle roztíratelný perfektní na následnou masáž problematických partií příjemná vůně hebká a vyživená pokožka první výsledky jsem ke svému údivu zaznamenala již po 3dnech

Registrovaný uživatel3. března 2021

Je velmi příjemný,voni a funguje

Registrovaný uživatel22. prosince 2020

Příjemně voní, dobře se s ním pracuje. Nevadí mi ani na pokožce rukou. Hodně mi pomáhá i při bolestech kolena a unavených nohou. Kofein prostě umí vše.

na zeštíhlení mi moc nepomohl. Nemám výdrž 20 minut masírovat potřebná místa na těle. Asi bych na to potřebovala celý den.