Recenze Hřiby - Michal Mikšík (2019, brožovaná)

Obsažný praktický atlas se věnuje výhradně hřibovitým houbám, které se v přírodě sbírají nejvíce a někdy je obtížné je od sebe správně odlišit. Hřiby nejsou jen praváci, suchohřiby nebo křemenáče. Existuje jich celá řada - některé jsou nejen krásné na pohled, ale i velice chutné, jiné sice hezky vypadají, ale ve smaženici byste si na nich nepochutnali. Praktická příručka s mnoha názornými…

Registrovaný uživatel7. října 2022

O houby se trochu zajímám, ale rozhodující byla skutečnost, že tato kniha byla ve slevové akci.

Registrovaný uživatel4. října 2022

Snad všechny hřibovité houby rostoucí u nás. Malý formát, lehké, lze nosit do lesa.

Jsem ráda, že jsem si ji koupila. Sváteční houbař sbírá hlavně hřibovité houby, ale ani ty nejsou všechny jedlé a podle knihy je mohu vyloučit a rovnou nechat v lese.

Registrovaný uživatel15. července 2021

Pěkné fotky, přehledné

Registrovaný uživatel17. srpna 2020

Nedostatečné fotografie.

Vcelku podarena kniha.

Registrovaný uživatel16. října 2019

pekna prehladna kniha, dobře rady, pouzivam velice často.

niektore fotografie nesuhlasia so skutocnostou, v takomto pripade je lepsie mat viac atlasov pre porovnanie.