Tiskárna Recenze HP Smart Tank 675

Recenze HP Smart Tank 675

Hledáte kompaktní, ale přesto účinnou inkoustovou tiskárnu? HP Smart Tank 675 vás nezklame. Nabízí rychlý a kvalitní tisk, ale zároveň šetří náklady. Oceníte pohodlnou manipulaci při doplňování inkoustu. Je plná praktických funkcí, které využijete nejen v domácnosti, ale i v kanceláři.

Registrovaný uživatel7. září 2025

Tisk je opravdu kvalitní a dolévání inkoustu snadné

Od třetího dne stále hlásí chybu. Nedovede nabrat papír. CHYBÍ NÁVOD- soupis JAK ŘEŠIT CHYBY. V češtině ani ke stažení zřejmě vůbec neexistuje!! Najdete jen na neoficiální stránce "manuály" návod k podobným tiskárnám - např. HP 670, který je asi do značné míry použitelný - jen tam není, že je i pro HP 675. Podpora HP je špatná. Na stránkách HP ani po zadání specifikace výrobku a čísla chyby nelze dohledat nic o tom.. Nutno čekat na pracovní dobu technické podpory. Podpora (slovensky hovořící paní) mi navrhuje aplikaci HP smart - ale nevýhody pro boomera jsou časová náročnost (nutno stáhnout, sžívat se s ní, aktualizovat..), zabírá místo..Nač taková investice času a snahy, když potřebuji jen přehledný návod, co při chybách dělat, ne (další otravnou) aplikaci, aby mne naváděla? Operátorka supportu není schopna mne ani navigovat na stránkách HP k dané chybě - a prostě zavěšuje! Společnost nezveřejňuje svůj email ani email technické podpory. Skrývání se před před zákazníky a jejich zpětnou vazbou nebudí důvěru. Prý je na FB - ale to má být oficiální kontakt? Ten je jen neosobní - úpadek kdysi výborné technické firmy. Po půl roce užívání: Na tiskárnu nutno stále čekat a vytištěné kontrolovat. Z tiskové fronty sama namátkou vynechává úkoly- Často se zaráží a trvá, než se rozjede.

Jiří V. Obrusník14. srpna 2025

Byla to správná volba. Cenově o něco vyšší, ale nákladově na tisk je mnohem výhodnější. Z mého pohledu velice dobrá volba. Tuto tiskárnu mohu doporučit.

I když jsem až z Ostravy, IT Děčín je obchod na úrovni a do budoucna mám jasno s kým budu obchodovat.

Petr Křešťák29. července 2025

Tankový systém.

Zářivka skeneru neustále bliká, předpokládám že to zkracuje o dost životnost. Už podruhé mám tiskárnu v servise protože tiskne šikmě.

Nejhorší tiskárna co jsem měl. Je více v servise než doma! Na Alze uvádějí vysoká reklamovanost!

tweety06022. června 2024

očekávání bylo splněno, zatím není plně využíváno

Zatím nic není co vytknout, až bude plně využívám, tak i pak snad bude vše v pohodě

zatím vše O.K.

Registrovaný uživatel8. dubna 2023

HP SMART TANK All In One - oddělené doplňování barev, vysoký počet výtisků, perfektní kvalita tisku a skenování, oboustranný tisk, wifi, servis, cena, podpora...

Registrovaný uživatel14. prosince 2022

Dobrý poměr kvalita - cena. Velký zásobník inkoustu Automatický oboustranný tisk.

Tiskárny HP používám již několik let a zatím spokojenost.

Registrovaný uživatel26. května 2022

- tiskne velmi dobře, i oboustranně - wi-fi - dá se tisknout ze kde čeho - mobily s Androidem, MacOS, iOS, Win10 - dvě flašky s černou barvou do zásoby

starší ntb s Win8.1 má smůlu, nejsou drivery pro starší OS zprovoznit to a nastavit v domácí síti byl trochu porod

Kupoval jsem kvůli oboustrannému tisku, ekonomice provozu a sebeúdržbě. Očekávám, že nebude zasychat hlava, sama od sebe se občas "profoukne". Na hodnocení této vlastnosti je ještě dost brzo.

Mrs. Red4. ledna 2022

Rychlý tisk Oboustranný tisk Pěkné barvy Lehká instalace Snadný tisk ze všech zařízení

Nevypne se při nečinnosti

Tato tiskárna je opravdu boží. Nikdy bych nevěřila, že se mi bude líbit tisk z domácí inkoustové tiskárny, ale tato se opravdu povedla. Pěkné barvy a opravdu snadný tisk. Velká výhoda je oboustranný tisk a skenování. Všechno se dá hned tisknout pokud jsou zařízení připojená k wifi. Jen doporučuji! :))

jardah28. prosince 2021

levný provoz široké možnosti připojení

Tiskárna dorazila, perfektní balení, hned jsem se pustil do zprovozňování. Perfektní průvodce krok za krokem, plnění inkousty zcela jednoduché a hlavně čisté.Využil jsem všechna připojení -USB, WiFi i bluetooth, vše funguje na první pokus.Mile mě překvapil automatický oboustranný tisk. Tisk dokumentů z PDF ve vynikající kvalitě a rychlosti. Fotografie ve velmi dobré kvalitě, ale chce to originál HP papíry (jsou docela drahé), na noname papírech je zřetelná nižší kvalita tisku. Za mě spokojenost, můžu doporučit

Erika Prachařová26. prosince 2021

-kvalitní tisk - jednoduchá instalace - uživatelsky přijatelná mobilní aplikace - tichý tisk

Z této tiskárny jsem neskutečně nadšená. Byla jsem hodně mile překvapená instalací tiskárny. Nejsem žádný IT specialista, tak jsem se toho docela bála, ale bylo to neskutečně dobře krok po kroku popsané. Celý postup byl krásně ilustrovaný fotografie konkrétních částí a kroků. Včetně doplňování inkoustu naléváním přimo do zásobníků, které proběhlo bez kapky, která by cokoli zašpinila. Nejen instalace, ale i následné ovládání tiskárny je velice intuitivní jak přes PC, tak v mobilní aplikaci HP Smart. Jako další pozitivum vidím napojení na wifi a tedy naprostá absence kabelů. Černobílý tisk beru jako samozřejmost, ale barevný tisk mě velice překvapil. I foto ve formátu A4 bylo velice kvalitní. Dále velmi pozitivně hodnotím, že je tiskárna velice tichá, takže tisk není skoro slyšet.