Tisk je opravdu kvalitní a dolévání inkoustu snadné
Od třetího dne stále hlásí chybu. Nedovede nabrat papír. CHYBÍ NÁVOD- soupis JAK ŘEŠIT CHYBY. V češtině ani ke stažení zřejmě vůbec neexistuje!! Najdete jen na neoficiální stránce "manuály" návod k podobným tiskárnám - např. HP 670, který je asi do značné míry použitelný - jen tam není, že je i pro HP 675.
Podpora HP je špatná.
Na stránkách HP ani po zadání specifikace výrobku a čísla chyby nelze dohledat nic o tom..
Nutno čekat na pracovní dobu technické podpory.
Podpora (slovensky hovořící paní) mi navrhuje aplikaci HP smart - ale nevýhody pro boomera jsou časová náročnost (nutno stáhnout, sžívat se s ní, aktualizovat..), zabírá místo..Nač taková investice času a snahy, když potřebuji jen přehledný návod, co při chybách dělat, ne (další otravnou) aplikaci, aby mne naváděla?
Operátorka supportu není schopna mne ani navigovat na stránkách HP k dané chybě - a prostě zavěšuje!
Společnost nezveřejňuje svůj email ani email technické podpory. Skrývání se před před zákazníky a jejich zpětnou vazbou nebudí důvěru. Prý je na FB - ale to má být oficiální kontakt? Ten je jen neosobní - úpadek kdysi výborné technické firmy.
Po půl roce užívání: Na tiskárnu nutno stále čekat a vytištěné kontrolovat. Z tiskové fronty sama namátkou vynechává úkoly- Často se zaráží a trvá, než se rozjede.