Recenze HP OfficeJet Pro 7740

Tiskárna HP Officejet Pro 7740 je navržena pro snadný tisk, skenování a kopírování dokumentů ve špičkové kvalitě barev a formátu až A3. Pokud ji porovnáte s ostatními laserovými tiskárnami, zjistíte, že ušetříte až 50% nákladů za vytisknutou stranu. Tiskárna v sobě integruje i funkce kopírky, skeneru a dokonce i faxu. Díky tomu budete mít všechno na jednom místě a nebudete muset při vybavování…

Registrovaný uživatel18. ledna 2023

Jeden z mála produktů na trhu, co umí tisk i sken do FA3 za slušnou cenu. Plus jsou dva samostatné zásobníky na různé formáty papíru. Pro malou projekční kancelář dobré řešení pro pracovní tisky a koncepty v rozpracovanosti.

Nepodařilo se mi dosud stáhnout ovladač, funguje i bez něj, ale skenování do počítače je "souboj" s technikou. přesto, že mám stažený pomocný program, po každém skenování přestane počítač skener "vidět" a vyžaduje restart vypnutím ze zdroje nebo zavření a znovuotevření programu. 2. zásobník je zlepšení, ale při naplnění papírem FA3 se nedá dovřít a trvale přečnívá o cca 10 cm z tiskárny ven.

Požadované úkoly a činnosti zatím vždy splnila, ale někdy po velkém "přemlouvání". Dobrý poměr cena - výkon.

Registrovaný uživatel13. října 2021

Tento produkt jsem si vybrala, protože mám notebook HP. Snadné stažení manuálu, propojení, skenování i tisk. Používám každý den v obchodě a mohu jen doporučit.

Absolutní spokojenost

Registrovaný uživatel12. října 2021

spolehlivá

Registrovaný uživatel12. října 2021

automatický oboustranný A3 tisk a sken, ostrý tisk, rychlé skenování, automatické duplexní skenování

obří velikost, skenovací software od HP nedostačující (žádná nastavení, jen naprosto nutný základ), museli jsme pořídit jiný software, při oboustranném tisku a tisku více stránek za sebou tiskne na okrajích stran čáry, tiskne křivě štítky, museli jsme bohužel reklamovat

tiskárna by mohla být o něco nižší a užší (zásobníky jsou opravdu velké), nové cartridge jsou drahé, tiskne ale pěkně a ostře, a to i v režimu úsporného tisku, rychle a kvalitně skenuje až do formátu A3, nebýt vady (zřejmě již z výroby), byla by to za předpokladu pořízení nového SW dobrá tiskárna pro naše potřeby (malá firma, nutnost tisknout štítky a A3 sken), předchozí tiskárna od Epson vydržela 9 let, tato od HP reklamována po necelém měsíci

Registrovaný uživatel30. srpna 2021

rychlost a kvalita tisku

problémy při instalaci zařízení (nebyly k dispozici instalační CD)

Registrovaný uživatel10. května 2021

rozumná velikost, dobrý tisk, rchlost, náplně relativně cenově dostupné....

složitější ovládání k dosažení kýženého výsledku - u A3 to na začátku rozhodně User friendly nebylo...

Registrovaný uživatel10. dubna 2021

Jednoduchá obsluha, snadné zapojení v ruznych způsobech konektivity

Spatna kvalita tisku fotografií (možná je to mym nastavením) ale obrázky v klasice temer nepoužitelné

Ideální do kanclu výborný a rychlý černobílý i barevný běžný tisk, výborná konektivita snadna obsluha v cestine

Registrovaný uživatel6. ledna 2021

Komplexnost, scaner A3

Registrovaný uživatel23. prosince 2020

Jednoduchá instalace,není potřeba kabel 2x přihrádka na papír displej jednoduchá výměna kazet Nejlevnější A3 na trhu.Aplikace v mobilu.

když nastavím z které přihrádky má vzít papír bere vždy hlavní

Zatím spokojenost případné nedostatky se jistě vyladí až si zvyknu na tuto tiskárnu