Tiskárna Recenze HP LaserJet Pro MFP M130a

Recenze HP LaserJet Pro MFP M130a

HP LaserJet Pro MFP M130a představuje ideální řešení pro zákazníky s potřebou častého tisku v černobílé variantě. Poskytuje velmi úsporný provoz s černobílým tiskem v profesionální kvalitě s velmi nízkými náklady na stránku. Tiskárna v sobě integruje i funkce kopírky, skeneru a faxu. Díky tomu budete mít všechno na jednom místě a nebudete muset při vybavování kanceláře nebo domácnosti kupovat…

Registrovaný uživatel16. září 2022

Nejhorší tiskárna co jsem kdy zažila. Pokud Vám stačí dokument stáhnout a vytisknout tak to zvládne. Úpravy tisku nefungují tiskárna stejně tiskne to co chce takže když třeba chcete mít tabulku nebo cokoliv 2x na jednom papíře máte smůlu. O skenování raději ani nemluvím po přihlášení se do několika HP aplikací stále ukazuje stav nepřipojen při každém pokusu něco naskenovat strávím 2 hodiny na internetu hledáním řešení problému, stahováním, instalováním, abych zjistila, že to stejně nefunguje. Nevím kde se stala chyba u značky Cannon se mi nic podobného nikdy nestalo. Takže děkuji HP za zkušenost a asi se vrátím ke Cannon.

Zbytečně vyhozené peníze.

Registrovaný uživatel6. srpna 2021

tichý levný rychlý pěkný design

malý toner jenom jeden zásobník na papír - chybí dodatečný na A5, A6

Registrovaný uživatel19. května 2021

Splňuje očekávání, jednoduchá, pro soukromou potřebu. Snadná instalace.

Nenašli jsme nic, co by nás zklamalo.

Registrovaný uživatel10. května 2021

Rychlý tisk, tichý chod

Podavač papíru, nevkládá papír úhledně uložený

Registrovaný uživatel26. dubna 2021

Spokojenost. Doporučuji