Tiskárna Recenze HP LaserJet M140we

Recenze HP LaserJet M140we

Multifunkční laserová tiskárna s rychlým tiskem a jednoduchými mobilními řešeními. Zahrnuje HP+, inteligentní tiskový systém, díky kterému budete ve spojení a připraveni tisknout prakticky odkudkoli. Spolehněte se na vysoce kvalitní výtisky vyznačující se ostrostí a optimální hloubkou, o které se postará laserová technologie tisku. Tiskárna pracuje s tonerovými kazetami HP s vysokou…

Registrovaný uživatel30. prosince 2024

Instalace zdlouhavá (přes aplikaci nám to vůbec nefungovalo, i když jsme vše dělali správně, jak pak potvrdila i podpora HP). Po každém odpojení je potřeba tiskárnu nainstalovat znovu! Pro běžného uživatele pc téměř nemožné nainstalovat samostatně (člověk musí přenastavovat domácí síť atd.). Řešili jsme s HP podporou a vždy to bylo kolem hodiny času...nakonec teda tisk rozchodili, ale jen na dobu omezenou. Po třetím kolečku znovunastavování nám došla trpělivost a tiskárnu jsme odstavili a kupujeme jinou. Absolutní nespokojenost. HP odmítlo uznat jako reklamaci :/ Propojovací kabel tento tip nemá "HP LaserJet MFP M140" (jak zde někdo píše), vše je pouze wifi! Takže tiskárna je na nic.

Libor Kutnar29. ledna 2024

po osmi měsících jsme ji zprovoznili přes WI-FI s kamarádem který je IT.

velice drahý toner a pouze 950 stran. Měl jsem laserovou tiskárnu Samsung toner 270 kč. 2.500 stran.

HP už ani vidět.

banjowadak26. prosince 2023

Malé rozměry.

Problemové nastavení.

Celkem dobrý.

Hele 12320. září 2023

Na tomto modelu potrebujete internet i k tomu, abyste si okopirovali papir. Vsechna zarizeni od HP, u nichz cislo modelu konci na "e" jsou bez pripojeni k internetu nefunkcni. ...Treba tohle info nekomu pomuze, aby neztratil pulden nakupovanim s vracenim zbozi. Takze pozor na podezrele levne modely (v obchode toto nevedeli)

Modely od HP s "e" na konci jsou bez internetu nefunkcni - v popisech obchodu nedostatecne specifikovano.

Švec9. září 2023

malá, levná

mám jí 8měsíců a navštívili mě 2lidi přes počítače a jedna firma. Dodnes nefunguje, nejde nainstalovat, několikrát byla reklamovaná, ale bohužel nic nenašli. Dokonce nezprovoznil ani technik HP po telefonu. Datart dává ruce pryč, prý to mám dát k soudnímu znalci.

Registrovaný uživatel2. září 2023

rychle připravená k práci

docela složitá cesta ke HPsmart. Ale spíš jsem dosud nepochopil jak to dostat na plochu.

tiskne, kopíruje, scanuje rychle po odeslání dat. Splnila očekávání

Registrovaný uživatel31. března 2023

Malá a rychlá.

Nedotatky žádné.

Prosím o poslání odkazu na náhradní toner nebo jak se to sfinstvo jmenuje. Děkuji.

Registrovaný uživatel7. března 2023

I přes obavy dle ostatních recenzí byla instalace tiskárny HP dle návodu bez problému. Pro občasné tisknutí nebo skenování vhodná tiskárna. Malá, lehká, skladná tiskárna pro domácí použití.

Registrovaný uživatel20. února 2023

Malé rozměry. Tiskne opravdu jako HP, kvalitně, výrazně. Není potřeba USB kabelu.

Skrytý USB vývod pod samolepou, abyste nejdříve připojili tiskárnu přes WiFi. Nemohl jsem ho najít. Při otvírání dvířek pro toner je potřeba brát za vše velmi opatrně. Vnitřní úchyty a táhla jsou velmi křehká, hrozí ulomení, prasknutí. Pouze v bílé barvě. Bez připojení k síti je k ničemu.

Rozhodla možnost vrácení Cashbacku za produkt HP. Při instalaci je potřeba číst návod krok po kroku, aby se zdárně připojila k síti.

Registrovaný uživatel19. února 2023

malá, multifunkční, pro domácí potřebu jak dělaná

Registrovaný uživatel9. února 2023

Pouze začinam

Krátka doba

Registrovaný uživatel6. února 2023

Zatím krátce. Vypadá dobře.

Poměr ceny a kvality myslím ok.

Registrovaný uživatel20. ledna 2023

malá, rychlá instalace

Registrovaný uživatel25. listopadu 2022

Jsem spokojen funguje jak ma

Nemám namitky

Registrovaný uživatel18. listopadu 2022

poměr výkon cena

Registrovaný uživatel10. listopadu 2022

Tiskárnu jsem si vybral na základě dlouhodobé spolupráce s Vaší firmou a jsem s ní velmi spokojen. Tiskárna splňuje všechny požadavky, kterou na tiskárnu mám. Pracuji s ní každý den.

Zatím jsem na žádné nedostatky nenarazil.

Viz moje část - klady

Registrovaný uživatel31. října 2022

Moc dlouho nevydržela. Všeho všudy asi Dvanáct výtisků a konec. Je to na vrácení v lepším případě na reklamaci. Holt kdybych si koupil trpaslíka tak mi do rána vyroste.

Registrovaný uživatel26. září 2022

Předpoklad kvality

Doufám že jsem se nezklamal

Registrovaný uživatel23. září 2022

Malá ale zvládne vše.

V pohodě. Co potřebuji to vytiskne .

Registrovaný uživatel21. července 2022

Perfektní mašinka.