Tiskárna Recenze HP LaserJet M110w bílá

Recenze HP LaserJet M110w bílá

Pokud doma či v kanceláři pravidelně tisknete velké množství standardních textových dokumentů, HP LaserJet M110w je přístrojem přesně pro vás. Jedná se totiž o černobílou laserovou tiskárnu s podporou bezdrátového tisku, která vás za žádných okolností nezklame. Jejím prostřednictvím vytisknete až 20 stránek za minutu, přičemž můžete počítat s provozní zátěží až 8 000 stran formátu A4 za měsíc.…

George8. července 2025

- skutečně malá velikost - pěkný tisk - rychlý tisk, včetně první stránky - možnost tisku jak přes kabel, tak přes WiFi připojení (třeba přímo z mobilu)

- zdlouhavá instalace driveru - bez mobilu a naskenování QR kódu se asi ani nedá driver nainstalovat - poněkud hlučnější

Zatím pouze vyzkoušena, funkční, jakmile doběhne toner v asi 15 let staré tiskárně, která sice stále tiskne hezky, ale velmi špatně podává papír, bude za ni vyměněna..

Registrovaný uživatel11. dubna 2025

snadná instalace, nastavení wifi přes mobilní aplikaci, rychlý tisk

poměr cena / výkon perfektní

zajickova.k17. února 2025

Rychlá, tichá, po prvním nastavení jednoduché připojení.

Přiložen návod s chybnou specifikací přístroje. Prvotní nastavování trvalo déle.

Registrovaný uživatel11. listopadu 2023

Zatím jsem s ní velmi spokojený. Původně jsem zakoupil levnější verzi M110we, ale již půjde opět po záruční opravě se stejnou závadou na reklamaci - neustálé problémy s WIFI a pak nefunkční.

Žádné jsem dosud nenašel

Tento typ doporučuji

Registrovaný uživatel7. listopadu 2023

Rychlý začátek tisku. Přijatelná cena.

Zatím žádné. Snad by byla vhodná barevná volba i černá.

Lze jen doporučit.