vyhovuje mém požadavkům

vyhovuje mém požadavkům
Tiskárnu jsme nejprve zakoupili do naší malé firmičky a protože jsme s ní spokojeni, zakoupili jsme i domů. Vyměnili ji za inkoustovou, která nevyhovovala (zasychání inkoustu, neměla skener atd.). U tiskárny HP Laser je jednoduchá obsluha a vyhovuje po všech stránkách. Jen ještě musíme, pokud to pújde překlad do českého jazyka. Jinak super
žádné, možná při nainstalování by displej mohl být v českém jazyce, ale to časem vyřešíme.s odborníkem.
super tiskárna pro nenáročné, kteří nepotřebují tisknout barevně. Velmi přijatelná cena. Doporučuji.
Cena-funkce
Mrtě tiskárna . Proste nejvíc!! Tiskneme pořad a pořad a je to krasne
Smrdí malinko pindovinou
Cena toneru je 1070,- Kč, takže laserová tiskárna, která udělá 172 černobílých kopií A4 za cenu 6,22 Kč/str. a to jsou pouze náklady na toner bez započtení papíru a elektřiny, je opravdu k ničemu, když např. kopie v kopírovacích centrech je 2,- - 3,- Kč za stránku A4.
mám veškeré zařízení od hp
Velmi dobrá úroveň
Nevyrábí se
Otravujete zbytečně, když jste to nedodali
není český návod na instalací,zatím nefunguje
umožňuje dlouhodobé užívání i když bude využíván cca 1xměsíčně
nebyl dodán podrobný návod k použití
pro domácí potřebu naprosto vyhovující. Hodnocení by bylo vhodné tak po cca roce provozu
levná multifunkční tiskárna
kazeta na toner i s fotoválcem, proto je výrazně dražší oproti kazetám jen s tonerem
Funguje, prvotní náklady jsou v pohodě, dražší provoz při malém počtu výtisků nebolí...
Maximální spokojenost, jednoduché ovládání.
Vynikající. Doporučuji.
potřebovala jsem k práci na počítači
jsem velmi spokojená , práce s ní je jednoduchá
Není instalační cd ani manuál
Je super, vše jede tak jak má. Není těžká obsluha.
Prozatím spokojenost , rychlé dodání zboží
úplně špatné náody nazprovoznění zařízení. Až má inteligentní dcera mi byla schopná zprovoznit funkci skenování Vašeho přístroje. Z toho usuzuji, že na nás poměrně starší spoluobčany, kteří vývojem populace asi budou Vaší nejdůležitější klientelou, vůbe nemyslíte! Proto bych Vám doporučil vyhnat z vašeho současného týmu sociology, kteří Vám ještě radí soustředit se na mladou generaci a pozvěte si nějakou geniatričku, protože tam bude mít Vaše podnikání ŠTĚSTÍ!
v podstatě jsem již to Vám popsal v kladech. Doufám, že to Váš podivný zpracovatelský robot bude umět rozklíčovat
Omlouvá se, ale jste podle mne podivná společnost! Tedy nečekám odpověď od Vašeho robota. A to mě děsí kam se náš svět prostě vivinul, Asi bych raději žil s neanrtálci, kteří by mne prostě v případě nesouhlasu prostě a jednoduše praštili klackem do hlavy a všichni bychom věděli kdo je kdo!
Spokojenost. Odpovida mojim predstavam a skušenostem se značkou HP. Tiskarna + skener. Připojení probehlo bez problemu.
Přijatelná kvalita funkcí za dobrou cenu.