Tiskárna Recenze HP Laser 135A

Recenze HP Laser 135A

Tiskněte, skenujte nebo kopírujte s multifunkční laserovou tiskárnou HP Laser 135A. Tato tiskárna se jednoduše ovládá a snadno se přizpůsobí jakémukoli pracovnímu stylu. Díky vysoké rychlosti tisku najde své využití především v domácnostech nebo i malých kancelářích. Klíčové vlastnosti - tisk, skenování a kopírování - laserová černobílá - tisk 20 stran za minutu - připojení přes USB 2.0 -…

Registrovaný uživatel8. dubna 2023

vyhovuje mém požadavkům

Registrovaný uživatel28. března 2022

Tiskárnu jsme nejprve zakoupili do naší malé firmičky a protože jsme s ní spokojeni, zakoupili jsme i domů. Vyměnili ji za inkoustovou, která nevyhovovala (zasychání inkoustu, neměla skener atd.). U tiskárny HP Laser je jednoduchá obsluha a vyhovuje po všech stránkách. Jen ještě musíme, pokud to pújde překlad do českého jazyka. Jinak super

žádné, možná při nainstalování by displej mohl být v českém jazyce, ale to časem vyřešíme.s odborníkem.

super tiskárna pro nenáročné, kteří nepotřebují tisknout barevně. Velmi přijatelná cena. Doporučuji.

Registrovaný uživatel21. března 2022

Cena-funkce

Registrovaný uživatel26. února 2022

Mrtě tiskárna . Proste nejvíc!! Tiskneme pořad a pořad a je to krasne

Smrdí malinko pindovinou

Registrovaný uživatel22. února 2022

Cena toneru je 1070,- Kč, takže laserová tiskárna, která udělá 172 černobílých kopií A4 za cenu 6,22 Kč/str. a to jsou pouze náklady na toner bez započtení papíru a elektřiny, je opravdu k ničemu, když např. kopie v kopírovacích centrech je 2,- - 3,- Kč za stránku A4.

Registrovaný uživatel13. února 2022

mám veškeré zařízení od hp

Velmi dobrá úroveň

Registrovaný uživatel21. ledna 2022

Nevyrábí se

Otravujete zbytečně, když jste to nedodali

Jana Burghartova26. listopadu 2021

není český návod na instalací,zatím nefunguje

Registrovaný uživatel21. září 2021

umožňuje dlouhodobé užívání i když bude využíván cca 1xměsíčně

nebyl dodán podrobný návod k použití

pro domácí potřebu naprosto vyhovující. Hodnocení by bylo vhodné tak po cca roce provozu

Registrovaný uživatel9. srpna 2021

levná multifunkční tiskárna

kazeta na toner i s fotoválcem, proto je výrazně dražší oproti kazetám jen s tonerem

Funguje, prvotní náklady jsou v pohodě, dražší provoz při malém počtu výtisků nebolí...

Registrovaný uživatel14. července 2021

Maximální spokojenost, jednoduché ovládání. Vynikající. Doporučuji.

Registrovaný uživatel16. června 2021

potřebovala jsem k práci na počítači

jsem velmi spokojená , práce s ní je jednoduchá

Registrovaný uživatel23. dubna 2021

Není instalační cd ani manuál

Registrovaný uživatel3. dubna 2021

Je super, vše jede tak jak má. Není těžká obsluha.

Registrovaný uživatel30. března 2021

Prozatím spokojenost , rychlé dodání zboží

Registrovaný uživatel13. října 2020

úplně špatné náody nazprovoznění zařízení. Až má inteligentní dcera mi byla schopná zprovoznit funkci skenování Vašeho přístroje. Z toho usuzuji, že na nás poměrně starší spoluobčany, kteří vývojem populace asi budou Vaší nejdůležitější klientelou, vůbe nemyslíte! Proto bych Vám doporučil vyhnat z vašeho současného týmu sociology, kteří Vám ještě radí soustředit se na mladou generaci a pozvěte si nějakou geniatričku, protože tam bude mít Vaše podnikání ŠTĚSTÍ!

v podstatě jsem již to Vám popsal v kladech. Doufám, že to Váš podivný zpracovatelský robot bude umět rozklíčovat

Omlouvá se, ale jste podle mne podivná společnost! Tedy nečekám odpověď od Vašeho robota. A to mě děsí kam se náš svět prostě vivinul, Asi bych raději žil s neanrtálci, kteří by mne prostě v případě nesouhlasu prostě a jednoduše praštili klackem do hlavy a všichni bychom věděli kdo je kdo!

tatiana.racikovska8. července 2020

Spokojenost. Odpovida mojim predstavam a skušenostem se značkou HP. Tiskarna + skener. Připojení probehlo bez problemu.

Registrovaný uživatel27. dubna 2020

Přijatelná kvalita funkcí za dobrou cenu.