Tiskárna Recenze HP Deskjet Ink Advantage 5075

Recenze HP Deskjet Ink Advantage 5075

Barevná tiskárna HP DeskJet Ink Advantage 5075 si poradí s tiskem, skenováním i kopírováním. Zvládne zpracovat velké množství dokumentů ať už pro domácnost nebo pro firmu. Klíčové vlastnosti - barevná inkoustová tiskárna - dotykové displej - bezokrajový tisk - oboustranný tisk - tiskne bezdrátově Multifunkční tiskárna HP DeskJet Ink Advantage 5075 Inkoustovou tiskárnu si oblíbíte pro její…

Registrovaný uživatel
Odborná recenze

Společnost HP nedávno uvedla na trh multifunkční tiskárnu HP DeskJet IA 5075. Jedná se o nástupce předešlého modelu HP DeskJet IA 4535. Ten se díky svému příznivému poměru kvality a ceny stal miláčkem domácích uživatelů tiskáren.

Více na

stylový design

oboustranný tisk

jednoduchá instalace

vyšší výkon než předešlý model

levné inkoustové náplně

kompatibilita s chytrými telefony

kabel USB je třeba zakoupit samostatně

100-listový zásobník každému nestačí

kombinovaná barevná kazeta

nelze připojit přes [glossary slug=“lan“]ethernet[/glossary]

Registrovaný uživatel15. září 2024

když se připojí k PC tak tiskne

Ohromný problém propojit s počítačem To že se připojí je otázkou náhody, někdy bez problémů, za hodinu se ale rozmyslí a nic Podpora nula Od HP už opravdu nic

Registrovaný uživatel14. února 2021

- bezproblémové bezdrátové připojení k síti - tisk z telefonu (androidu) i z linuxu - tiskárna se sama objevila v seznamu dostupných tiskáren

- trochu dlouho startuje (odhadem cca minutu) - i přes provedenou kalibraci dle návodu je tisk textu rozostřený (zejména pdf soubory) a na fotografiích jsou patrné proužky - po několika málo vytištěných barevných stránkách aplikace zobrazuje, že startovací barevná cartridge je téměř prázdná, jestli to odpovídá realitě netuším

Registrovaný uživatel31. ledna 2021

kvalit za dobrou cenu

Registrovaný uživatel28. prosince 2020

Vyhovují mě všechny funkce. Za málo peněz slušný výrobek.

Doporučuji ostatním.

Registrovaný uživatel18. srpna 2020

Není instalační disk a nelze nikde stáhnout

Skubanek1327. července 2020

Dobrá tiskárna.

Chvíli trvalo ji spárovat s počítačem. (wifi) Pomalejší reakce na první příkazy pokud ji používáte jednou za čas. Potom už jede v pořádku.

olda2. července 2020

Prostorově pro mne výhodná

Registrovaný uživatel3. května 2020

Jednoduchost Design Kvalita tisku Dostupnost a spotřeba barev

Registrovaný uživatel30. dubna 2020

kupoval jsem ji hlavně proto, že má oboustraný tisk

Zprovoznění tiskárny trvalo zhruba 40min., včetně nainstalování ovladačů hlavně pro scan.

Registrovaný uživatel17. dubna 2020

Dělá co má

Občas trochu problém s připojením se k tiskárně ze sítě. Nakonec se ale vždy povedlo.

Za ty peníze doporučuji

Registrovaný uživatel2. března 2020

Pro moji potřebu je to dobrá tiskárna za dobré peníze !

Zatím jsem na nic nepřišel .

Registrovaný uživatel5. února 2020

Více jak dvacet let spokojenost s tiskárnami HP, proto opět volba HP. Krátký čas na vytisknutí první strany, poprvé u domácí tiskárny můžu nechávat papír v tiskárně, aniž by byl vidět, zásobník je krásně schován. Kvalita tisku jako vždy perfektní (používám mnoho let lepší-bělejší papír HP). Kvalita tisku i skenování super a pro mně hlavně komplet ovládání v češtině, stejně jako u všech předchozích tiskáren HP. Je to již pátá tiskárna HP, kterou vlastním a žádná se mi nikdy ani po pěti letech používání nerozbila! Vždy jsem jí jako plně funkční věnoval někomu z příbuzných, tak snad mne tato nezklame....

Tiskárna fakt dobrá, ale najít správný SW s ovladači je heroický výkon. Ze Storu mi nefungoval skener, na stránkách HP je pro tuto tiskárnu ovladačů několik. Vyzkoušel jsem všechny a samozřejmě to byl až ten poslední, takže 2 hodiny vztekání se u PC. Pak všechno OK

I vzhledem ke komplikacím s ovladači neznám lepší volbu v poměru cena/výkon pro domácnost a menší firmu.

Registrovaný uživatel4. prosince 2019

Za ty peníze nemá chybu, vše funguje jak má.

Registrovaný uživatel26. listopadu 2019

snadné nainstalování,tichost tisku,není potřeba propojovací káble

Registrovaný uživatel16. listopadu 2019

lehká, skladná tiskárna, která nezabere mnoho místa kvalitní tisk uzavřený zásobník pro papíry velmi příznivá cena

počáteční problémy s instalací dražší tonery

rozhodně doporučuji

Registrovaný uživatel1. října 2019

Tiskárnu jsem si vybral, protože je multifunkční a jsem s ní spokojen.