Levný a kvalitní výrobek pro domácnost a lehkou pracovní administrativu.

Levný a kvalitní výrobek pro domácnost a lehkou pracovní administrativu.
funguje jak má, výrobek splnil očekávání
Rychlá instalace jak z laptopu tak z mobilu. Střední rychlost tisku v plné kvalitě. Nemám problém i po týdnu tisku dokumentů. Doporučuji
Chválim aplikaci HP ovládání přes mobil to je vše i když nelze nastavit více foto na jednou takže tisknete vše po jednom
Tiskárna nebere papír jelikož má zásobník ze zadu a musí se skoro každou stránku chodit k tiskárně a snažit se tam papír nějakým způsobem dostat.
A nejhorší na tom všem je ta vysoká cena tisku jelikož je to na cartrige
Když si koupíte tankovou tiskárnu mnohokrát se vám to vrátí temhle kravinam se obloukem vyhýbat a přes to ze budete tisknout občas
za tu cenu dobry produkt
V nejlevnějších tiskárnách nejlíp hodnocená. Dobré je bezdrátové připojení. S telefonem jsem ji nespároval, protože to nepotřebuji.
Tisknu tak maximálně 2x za měsíc jenom nějaké faktury. Dokonce jsem tisknul i nějaké fotky, docela dobrý.
Pozor, množství dodané barvy je jenom zkušební, tak na 10 listů.
Multifunkční, služba HP, aplikace v mobilu, PC, Air print. Tiskne, skenuje, kopíruje, nezabírá moc místa, hezký design.
Zatím jsem žádné nenašla.
Za málo peněz hodně muziky.
tichonký, lehoučký, žádný kabel nutný k pc
Někdy trvá připojení k wifi
nenáročný na obsluhu
super tiskárna
S funkcí tiskárny i skeneru jsem spokojená.
cena výkon
instalace není jednoduchá pro seniora
splnila vše
Za málo peněz hodně muziky
Tiskárna se skenerem mně vyhovuje
Výborná tiskárna pro domácí použití za dobrou cenu.
splňuje deklarované vlastnosti
skvělý poměr cena-výkon
HP používám dlouhodobě kvůli spolehlivosti.
Absolutní nespokojenost. Nejsem IT profík, ale návod na instalaci je podle mého divný. A mimochodem. Když pominu že jsem jí skoro 2hodiny instaloval. Když už se Vám to podaří tak po půl roce jsem zjistil že tiskárna vlastně není. Nejde skenovat ani tisknout. Podpora HP také hrozná. Když chcete radu odkážou Vás na stránky. Nedoporučuji lidem co s PC moc neumí. Budete zklamaní.
Jak říkám nejsem profík, ale tuto tiskárnu bych už nekoupil.
Jednoduchá
Po 3 dnech netisknuti se ucpavaji trisky
Pro nás vyhovující a cenově výhodný.Jednoduchá obsluha
Zatím nevíme-ještě je "v záběhu"
Nakupujeme u Vás často a rádi. Kazetu s náplní jsme ještě nepoužili.
Výborný design, rychlost vybavení úlohy tisku atd.
nikoliv
lze jen doporučit