Tiskárnu jsem ani po delší době nedostal

Tiskárnu jsem ani po delší době nedostal
Tisk je super a rychlej.obrazky kvalitní.je to suprova tiskárna ze skenerem.zadna instalace nic,prostě dáš kabel do PC a tisknes.
Není kabel do PC,ale měla jsem z minulé tiskárny.
Tiskárny HP jsou asi nejkvalitnější.
obtížná instalace
Pro sporadické použití je kvalita dostatečná. Nemožnost použití nových neoriginálních kazet mně tiskárnu prodražilo o 800,- Kč . Zprovoznění bylo časově náročné.
jednoducha nenarocna obsluha
pomalá, levné materiály...
radši bych podruhé koupil o neco drahší...
Je levná
Jednoduchá, i na instalaci
Pro domácí využití, ideální.
velmi spokojená
Tisk je u HP opravdu kvalitní, skenování velice slušné (dle nastavení rozlišení).
Při skenování máte možnost si rovnou vybrat formát výstupu – zda chcete PDF, JPEG atd., pro mne super (jinde skenujete do jednoho formátu a teprve pak si to musíte přetisknout do PDF..)
- Chybí USB kabel, není instalační CD (dnes běžná praxe), takže musíte dokoupit kabel a instalaci provést na internetu
- Je velká škoda, že k balení tiskárny nepřidávají vytištěnou stránku „první nastavení tiskárny“ v češtině, (Tiskárna HP DeskJet 2130, 2300-první nastavení tiskárny), které je pěkně zpracované na stránkách zákaznické podpory společnosti HP, což ale při rozbalování a zprovozňování nové tiskárny napadne asi málokoho..
Po trápení s nesmyslně složitým ovládáním, zklamání a nespokojeností s konkurenčním výrobkem jsem vsadil na tiskárnu se skenerem značky HP a spokojenost – u HP někdo pochopil, že existují i normální, běžní uživatelé, kteří po připojení k PC chtějí s tiskárnou jen místně tisknout, skenovat a kopírovat a chtějí k tomu jednoduché, intuitivní ovládání - proto máte možnost si při instalaci vybrat verzi Basic, která má pouze základní funkce (tisk, skener). Ovládání nastavení tiskárny a skenování je úžasně jednoduché a intuitivní, prostě radost s tím pracovat. (A žádný účet jsem si u HP zřizovat nemusel)
cena, kvalita tisku
Trochu hčrší scan
Levný.
Pro občasné použití vynikající.
Nezahrnuje kabel USB od tiskárny k počítači a musí být zakoupen samostatně, protože to není Bluetooth nebo WiFi. Musíte také nainstalovat strašně fungující softwarový program a vytvořit si účet u společnosti HP. Drž se dál od nákupu této tiskárny.
Spokojenost
Krásně tiskne