Na kancelářskou práci letí jak raketa. Za ty peníze opravdu skvělý NTB. Vyzkoušeno i s Win11 a i tady jede krásně svižně. Žena maximálně spokojená. Pěkný design.

ideální velikost, rychlý, skladný, naprosto splnil mé očekávání
Po měsíci užívání:
Poměr cena/kvalita pro běžné užití + promítání videí ideální.
Lehký
8GB RAM, 500GB paměť
Výborný zvuk
3 USB porty + HDMI
Výdrž baterie, rychlost nabytí.
Několik tlačítek na klávesnici má hůře čitelné znaky, bílá barva rychle bledne (např. tlač. písmene "A").
Nemá podsvícenou klávesnici, bez DVD mechaniky - obojí jsem při nákupu věděl.
Bohužel se zapne přibližně 1x že 4 zapnutí. Budu posílat na reklamaci.
+ velmi dobrý zvuk zabudovaných reproduktorů
+ obrovské plus je za tichý provoz; používám notebook téměř denně a hluk ze starého notebooku byl velice nepříjemný, tento nový notebook HP255 G8 je zcela tichý
+ má příjemný design, je lehký na přenášení
- dotyková myš na notebooku má příliš pevná tlačítka, těžko se proklikávají
- chybí kontrolka na zapnutý numlock
doporučuji pro každodenní práci i pro sledování filmů
Pro běžné užití ideální rychlost i normální hry se dají hrát.
Zatím nezjištěno
Splnil očekávání, žádné kladné překvapení se nekonalo, prostě maká jak má.
Trochu mě překvapilo, že jsou defaultně zaplé "fn" tlačítka a nepřišel jsem na to jak to jednoduše trvale změnit. Zkusím pohledat na netu, nebo si prostě hold zvyknem. Není to věc, kvůli které bych chtěl snižovat hodnocení.
Také trochu zamrzí, že tam není integrovaná krytka kamery.
Pěkný design
Výkonný, neseká se, plynule zvládá i starší hry
Dobrá kapacita baterie
Matný displej
Dobrý poměr kvalita/cena
Připojí se na 5 GHz wifi (pro mě důležité)
Možnost upgradu na Windows 11
Kvalitní zvuk
Žádné jsem neobjevil
Kvalitní notebook za dobrou cenu. Osobně jsem si ho vybral, protože jsem potřeboval nový NB, který bude výkonný, ale nebude herní ( v době cloud gamingu už my, hráči, nepotřebujeme herní NB). Můj předchozí NB byl 5 let starý ASUS R541Sa a rozdíl je mezi starým a novým NB je výrazný. Pro mě jako studenta má notebook vše, co od něj potřebuji. Doporučuji!
Zatím nevyzkoušeno, je to vánoční dárek. Opticky vypadá skvěle.
Rychly.spolehlivy
Zatim zadni