Notebook Recenze HP 255 G8 (4K7N7EA)

Recenze HP 255 G8 (4K7N7EA)

Spolehlivý a cenově výhodný notebook HP 255 G8 zvládne vaše požadavky jak v kanceláři, tak i na cestách. HP 255 G8 nabízí vše, co potřebujete ke zvládnutí i náročnějších pracovních úkonů, ale i k přehrávání multimédií. Na první pohled zaujme svým elegantním černým vzhledem a odlehčeným odolným provedením, které chrání všechny vnitřní komponenty. Práci na HP 255 G8 vám zpříjemní kvalitní Full…

Registrovaný uživatel7. června 2022

Na kancelářskou práci letí jak raketa. Za ty peníze opravdu skvělý NTB. Vyzkoušeno i s Win11 a i tady jede krásně svižně. Žena maximálně spokojená. Pěkný design.

Registrovaný uživatel24. února 2022

ideální velikost, rychlý, skladný, naprosto splnil mé očekávání

Registrovaný uživatel4. února 2022

Po měsíci užívání: Poměr cena/kvalita pro běžné užití + promítání videí ideální. Lehký 8GB RAM, 500GB paměť Výborný zvuk 3 USB porty + HDMI Výdrž baterie, rychlost nabytí.

Několik tlačítek na klávesnici má hůře čitelné znaky, bílá barva rychle bledne (např. tlač. písmene "A"). Nemá podsvícenou klávesnici, bez DVD mechaniky - obojí jsem při nákupu věděl.

Registrovaný uživatel30. ledna 2022

Bohužel se zapne přibližně 1x že 4 zapnutí. Budu posílat na reklamaci.

Registrovaný uživatel19. ledna 2022

+ velmi dobrý zvuk zabudovaných reproduktorů + obrovské plus je za tichý provoz; používám notebook téměř denně a hluk ze starého notebooku byl velice nepříjemný, tento nový notebook HP255 G8 je zcela tichý + má příjemný design, je lehký na přenášení

- dotyková myš na notebooku má příliš pevná tlačítka, těžko se proklikávají - chybí kontrolka na zapnutý numlock

doporučuji pro každodenní práci i pro sledování filmů

Registrovaný uživatel18. ledna 2022

Pro běžné užití ideální rychlost i normální hry se dají hrát.

Zatím nezjištěno

Registrovaný uživatel28. prosince 2021

Splnil očekávání, žádné kladné překvapení se nekonalo, prostě maká jak má.

Trochu mě překvapilo, že jsou defaultně zaplé "fn" tlačítka a nepřišel jsem na to jak to jednoduše trvale změnit. Zkusím pohledat na netu, nebo si prostě hold zvyknem. Není to věc, kvůli které bych chtěl snižovat hodnocení. Také trochu zamrzí, že tam není integrovaná krytka kamery.

Registrovaný uživatel18. prosince 2021

Pěkný design Výkonný, neseká se, plynule zvládá i starší hry Dobrá kapacita baterie Matný displej Dobrý poměr kvalita/cena Připojí se na 5 GHz wifi (pro mě důležité) Možnost upgradu na Windows 11 Kvalitní zvuk

Žádné jsem neobjevil

Kvalitní notebook za dobrou cenu. Osobně jsem si ho vybral, protože jsem potřeboval nový NB, který bude výkonný, ale nebude herní ( v době cloud gamingu už my, hráči, nepotřebujeme herní NB). Můj předchozí NB byl 5 let starý ASUS R541Sa a rozdíl je mezi starým a novým NB je výrazný. Pro mě jako studenta má notebook vše, co od něj potřebuji. Doporučuji!

Registrovaný uživatel16. prosince 2021

Zatím nevyzkoušeno, je to vánoční dárek. Opticky vypadá skvěle.

Registrovaný uživatel23. listopadu 2021

Rychly.spolehlivy