Notebook Recenze HP 250 G7 Asteroid Silver (6EC31EA)

Recenze HP 250 G7 Asteroid Silver (6EC31EA)

Kompaktní notebook HP 250 G5 disponuje kromě 15,6 displeje také solidní vnitřní výbavou. V ní dominuje především dvoujádrový procesor Intel Skylake. Hledáte-li spolehlivý pracovní nástroj, který zvládne všechny vaše požadavky jak v kanceláři, tak i na cestách, pak rozhodně nepřehlédněte notebook HP 250 G7. Tento notebook nabízí vše, co potřebujete ke zvládnutí i náročnějších pracovních úkonů, ale…

Registrovaný uživatel1. září 2020

byl mi doporučen známým,potřebuju velkou paměť,numerickou klávesnici a mechaniku,takže jasná volba

mě stačí,nejsem náročná

Registrovaný uživatel10. března 2020

Nebezpečný výrobek Často se zobrazovalo: Disk na 100 % i při minimální záteži Hlučnější ventilátor Hlučnejší HDD Horní a spodní šipka jsou neprakticky umístena

Tento notebook jsem si koupil jako pracovní, ale po už 3 dnech se pokazil. Po zastrčení nabíječky do zásuvnky, z ní najednou vyleteli jiskry, vybilo pojistky v byte a notebook přestal fungovat! To je nebezpečný výrobek! Následne jsem ho šel reklamovat (v Datartu mi ho vzali do opravy, říkali, že by neměl být v servisu dlouho, ale už je tam témeř 3 týdny!!!). V jiných obchodech by mi ho určite hned vyměnili za nový. Kvůli tomu, že je ted v oprave, já nemůžu pracovat. Rozhodne nedoporučuju.

Registrovaný uživatel19. února 2020

Pomalý disk, delší bootování