Dobra dekorace treba pod kvetinac, i kdyz za tu cenu se da asi sehnat i lepsi.
Třesoucí se obraz pri sebemensim dotyku
Nefunkcni touchpad
Extremne se prehrivajici napájecí kabel
Zbozi vraceno pro nefunkcnost.

Dobra dekorace treba pod kvetinac, i kdyz za tu cenu se da asi sehnat i lepsi.
Třesoucí se obraz pri sebemensim dotyku
Nefunkcni touchpad
Extremne se prehrivajici napájecí kabel
Zbozi vraceno pro nefunkcnost.
Výborný, lehký, skladný. Nemám mu co vytknout
Úžaně rychly počítač. start do 2 minut od zapnutí knoflíků. Svižny, bez žádných poruch a vad. Jsme celá rodina velice spokojená
Super počítač za moc příjemnou cenu. Všem doporučuji!
Hledal jsem nějaký dobrý notebook pro upravu fotografií. Doporučovali mi cenově od 30 000 a více, po přečtení popisu a recenzí jsem to riskl a zakoupil tento produkt. Zatím jsem spokojený. Notebook pracuje rychle a spolehlivě. Je tichý a dobře se s ním pracuje. Vypalovačka taky funguje tak jak má.
Zatím jsem nic neobjevil.
prehrava cd
celkem vynikajici
Za rozumnou cenu.spokojenost
občas se seká, při uspání (režim spánku) se občas sám znovu několikrát zapne, takže musím vypnout. Pokud si pc nevšímám delší dobu a mam zaplou mapu, stane se, že celá zčerná a stránku musím aktualizovat.. nevím jestli je to pc nebo netem. Windows je sice nainstalovaný, ale stejně si ho musíte platit.
používám jako pracovní, mám dva měsíce.. takže moc soudit nemůžu
Supr (PC)
Nemám co dodat, šlape na 100 procent.
rychlý, uživatelsky příjemný, lehký, pěkný design
MS Office je jen zkušební verze
Určitě doporučuji. Osvědčil se pro kancelářské práce i středně náročné PC hry.
Poměr cena/výbava
Ideální na běžné domácí využití pro nenáročné
Zvládne rozjet i některé hry
Plastové provedení působí dost levným dojmem
MS Office po měsíci skončil, nikde nebylo napsáno, že je to zkušební verze !
Koupil bych znovu
Doporučeno od jiného uživatele, kvůli MS teams, který na starším typu nejel a učitelé si stěžovali na dítě, že je nepřipojené, což nebyl ten problém, jen to stařeček nepobral.
když se deklaruje, že obsahuje MS office, tak počítám, že po měsíci nenapíše, že zkušební verze končí...Očekávala jsem, že za ty peníze to tam je na stálo.
Škoda jen, že nemá podsvícenou klávesnici
Je tu problém s připojením myši přes bluetooth, občas vypadává.
Velmi dobrý notebook s malými chybičkami.