Recenze HP 250 G7 (14Z99EA#BCM)

Základem notebooku je čtyřjádrový procesor Intel Core i5-1035G1, pracující na frekvenci 1, 0 GHz, doplněný 8 GB operační paměti. Vybaven je 15,6" matným displejem s Full HD rozlišením 1920 x 1080 bodů. Obrazová data má na starosti integrovaná grafická karta Intel UHD G1. Pro data je k dispozici SSD disk s kapacitou 512 GB.

Registrovaný uživatel24. dubna 2021

Dobra dekorace treba pod kvetinac, i kdyz za tu cenu se da asi sehnat i lepsi.

Třesoucí se obraz pri sebemensim dotyku Nefunkcni touchpad Extremne se prehrivajici napájecí kabel

Zbozi vraceno pro nefunkcnost.

Registrovaný uživatel21. dubna 2021

Výborný, lehký, skladný. Nemám mu co vytknout

Registrovaný uživatel16. dubna 2021

Úžaně rychly počítač. start do 2 minut od zapnutí knoflíků. Svižny, bez žádných poruch a vad. Jsme celá rodina velice spokojená

Super počítač za moc příjemnou cenu. Všem doporučuji!

Registrovaný uživatel9. dubna 2021

Hledal jsem nějaký dobrý notebook pro upravu fotografií. Doporučovali mi cenově od 30 000 a více, po přečtení popisu a recenzí jsem to riskl a zakoupil tento produkt. Zatím jsem spokojený. Notebook pracuje rychle a spolehlivě. Je tichý a dobře se s ním pracuje. Vypalovačka taky funguje tak jak má.

Zatím jsem nic neobjevil.

Registrovaný uživatel3. dubna 2021

prehrava cd

celkem vynikajici

Registrovaný uživatel1. dubna 2021

Za rozumnou cenu.spokojenost

Registrovaný uživatel31. března 2021

občas se seká, při uspání (režim spánku) se občas sám znovu několikrát zapne, takže musím vypnout. Pokud si pc nevšímám delší dobu a mam zaplou mapu, stane se, že celá zčerná a stránku musím aktualizovat.. nevím jestli je to pc nebo netem. Windows je sice nainstalovaný, ale stejně si ho musíte platit.

používám jako pracovní, mám dva měsíce.. takže moc soudit nemůžu

Registrovaný uživatel26. března 2021

Supr (PC)

Nemám co dodat, šlape na 100 procent.

Registrovaný uživatel17. března 2021

rychlý, uživatelsky příjemný, lehký, pěkný design

MS Office je jen zkušební verze

Určitě doporučuji. Osvědčil se pro kancelářské práce i středně náročné PC hry.

Registrovaný uživatel13. března 2021

Poměr cena/výbava Ideální na běžné domácí využití pro nenáročné Zvládne rozjet i některé hry

Plastové provedení působí dost levným dojmem MS Office po měsíci skončil, nikde nebylo napsáno, že je to zkušební verze !

Koupil bych znovu

Registrovaný uživatel2. března 2021

Doporučeno od jiného uživatele, kvůli MS teams, který na starším typu nejel a učitelé si stěžovali na dítě, že je nepřipojené, což nebyl ten problém, jen to stařeček nepobral.

když se deklaruje, že obsahuje MS office, tak počítám, že po měsíci nenapíše, že zkušební verze končí...Očekávala jsem, že za ty peníze to tam je na stálo.

Registrovaný uživatel27. února 2021

Škoda jen, že nemá podsvícenou klávesnici

Registrovaný uživatel16. února 2021

Je tu problém s připojením myši přes bluetooth, občas vypadává.

Velmi dobrý notebook s malými chybičkami.