Notebook Recenze HP 15-rb021nc (3LF19EA)

Recenze HP 15-rb021nc (3LF19EA)

Spolehlivý výkon. Překrásný design. Zvládne více. Obohaťte svůj den o moderní notebook vytvořený tak, abyste byli při svých každodenních úkolech stále připojení.

3 recenze

Registrovaný uživatel13. dubna 2021

výdrž na baterii je malá nízký výkon při zpracovávání fotek ve formátu RAW

Běžný provoz kancelářských a online aplikací a přehrávání videa ve full HD je bez problémů. Problém nastává při zpracování výpočtově náročnějších operací, kde je výkon bohužel velmi nízký.

Registrovaný uživatel28. října 2020

Jenom zápory Doporučuju nekupovat Strašný kšunt

Registrovaný uživatel13. června 2019

Potřeboval jsem NTB na internet. Výrobce udává výdrž baterie 10 hodin.Po zakoupení a týdením provozu byla stále výdrž baterie 3 a ž 3,5 hod. Jinak NTB fungoval dobře.

Velmi slabá výdrž baterie. v popisu 10 hodin. Ve skutečnosti max 3,5 hod. Notebook ukazuje schválně na baterii jen procenta nabití. Pokud chcete čas musíte si v BIOSU zapnout čas baterie. Pak vám to bude ukazovat čas i procenta. Nikde jsem nenašel Klíč na aktivaci WIN10 ( 25 čísel) mělo to být udajně v kabici či na krabici ale nikde nic. Pokud vám odejde HDD tak nový win 10 neaktivujete. Povrch NTB je šílený. jak na něj šáhnete okamžite se objeví flek vašeho dotyku a nejde utřít. Po týdením provozu je NTB s ochmatanými fleky po celém těle.

Notebook jsem vrátil prodejci. Čínský výrobek kdoví jaké kvality. Po konzultaci s prodejcem mi bylo sděleno že všechny HP mají skutečnou výdrž baterie pouze 40% času udávaného výrobcem. Jsou na to na internetu testy a ty to potvrzují že HP notebooky jsou v tomto ohledu nejhorší a nezáleží jaký si koupíte či drahý nebo levný.. Je to podle mého velký problém v klamání spotřebitele ze strany HP. Podle doporučení samotného prodejce si zákazník má koupit notebook přes ESHOP vyzkoušet ho a pokud mu něco nesedí tak do 14 ti dní ho ze zákona bez problému vrátit.