tichost, stabilita, vyhovuje na každou postavu
opravdu velký,,, ale chápu že je to na úkor stability
velký rozdil oproti levným trenažerům,,, tento nebyl zase o tolik dražší, ale rozdíl v kvalitě a cvičení je značný

tichost, stabilita, vyhovuje na každou postavu
opravdu velký,,, ale chápu že je to na úkor stability
Robustnost, tichý chod, přehledný display, bezdrátový přenos srdečního tepu z hrudního pásu, velký a těžký setrvačník.
Konektor přímo pod cvičencem- tedy kapání potu přímo na konektor, nelze posouvat nášlapy.
Tichý ; přehledný podsvícený displej
Robustní a díky tomu stabilní
Tichý - lze používat i ve večerních hodinách
Ložiska
Používán 5xtýdně, 2 osoby, cca 2x40min.
Při položení tabletu přes display se stlačí sdružený ovladač. Je třeba pokládat zlehka.
Stabilni
Tichy
Tezke zatezove kolo
Univerzalni delka kroku
Prazvlastni snimani tepu (snima tep i kdyz mam jen telefon polozeny v drzaku a ruce nemam na drzadlech se snimanim tepu)
Na domaci cviceni super
Líbil se mi barevně a mel hodně funkcí na displeji.Bohužel nemel nastavení velikosti na nohy.V
Stroj jsem vrátila.Vrzal a praskalo to v něm. Hned po druhé jízdě.Ze servisu mi ho vrátili opravený ,ale bohužel opět se na něm nedalo jezdit.
Za tu cenu 13000kc mel stroj spoustu funkcí bohužel jsem byla strašně zklamána tím že stroj vrzal a i po opravení ze servisu byl problém porad stejný. Takže hned po koupi jsem byla opět bez možnosti sportování.