Eliptický trenažér Recenze HouseFit Motio 70

Recenze HouseFit Motio 70

Crossový trenažér Motio 70 s přehledným a snadno ovladatelným počítačem, který je vybaven podsvíceným barevným LCD monitorem. Programy řízené tepovou frekvencí v úrovni 55%, 75% a 90%. V závislosti na vložené informaci o věku uživatele se automaticky během jízdy reguluje zátěž tak, aby se udržovala tepová frekvence ve vybrané zóně.

Registrovaný uživatel10. října 2019

Spousta možností nastavení, Dostatečně masivní i pro 95kg chlapa

Umístění napájecího kabelu

Registrovaný uživatel12. dubna 2019

cena,výbava,denně používaný

vrzání,po 6 cvičeních začalo v něm mlátit

Vracíme a jdeme do něčeho kvalitnějšího

Registrovaný uživatel31. března 2019

Stroj jsem si nechal doporučit profesionálem. Zadání znělo - slušný stroj pro rekreační účely za cenu do 10 tisíc. Mám 90 kg a používám stroj pouze na udržení kondice. To znamená max 60 minut denně. Stroj občas vrzne, ale jinak se zdá být v pohodě. S těmi z posilovny se, co do robustnosti nedá srovnávat, ale je to taková rozumná střední cesta. Zbytečně mnoho programů. Skládali jsme ho se synem cca 2 hodiny. Zatím jsem spokojen.

Registrovaný uživatel26. února 2018

K nákupu mě přesvědčily velmi kladné recenze a poměr kvalita/cena.

Stroj jsem si nechala dovézt již sestrojený od servisáků, ale po prvních 20ti minutách cvičení začal vrzat. Obrátila jsem se na servis, přijeli, dotáhli, namazali, cvičila jsem 2x a začíná vrzat zase. Jsem z toho otrávená, ale nyní nemám možnost z časových důvodů objednávat znovu servis, tak necvičím a objednám ho až budu mít míň práce....

Těším se, až se vše doladí a bude fungovat, jak má

Registrovaný uživatel11. ledna 2018

příjemný pohyb na stroji, oproti starému co jsme měly doma nádhera je bytelný, nic se nekýve, neklepe programy a výbava computeru záruka 3+5 let se servisem doma kdyby něco

vyšší váha stroje, to ale asi musí být když má něco vydržet

slušně provedený stroj za rozumnou cenu