Cyklotrenažér Recenze HouseFit Astra

Recenze HouseFit Astra

Cyklotrenažér Housefit Astra patří mezi nejpopulárnější model v této cenové kategorii. Trenažér má velký rám s robustními prvky, lze nastavit řidítka i sedlo, jak vertikálně, tak horizontálně. To vše umožňuje použití stroje osobám s výškou až 200 cm a váhou až 150 kg. Díky 20 kg setrvačníku a robustní konstrukci je populárním modelem pro komerční využití, školy, hotely, kluby a jiná veřejná…

4 recenze

hrstka.vladi14. června 2025

Velmi kvalitní robustní

Registrovaný uživatel2. prosince 2022

Jednoduchý, lehce ovladatelný, tichý

Nezle posoudit, krátká doba

Více za rok užívání

Registrovaný uživatel7. června 2022

- bytelný - stabilní - nastavení řidítek i sedadla vertikálně i horizontálně - držák na řidítkách na lahev nebo dvě, mobil - dostačující a dobře čitelný displej

Registrovaný uživatel12. února 2021

Produkt mi fundovaně doporučli ve Fithamu, odkud mám už orbitrek, ale bohužel ho neměli, tak jsem objednal v Rich a úplně v poho. Splňuje očekávání. Denně, 1× 20 někdy 2×20 minut

Na displayi jsou špatně čitelné nápisy Time, RPM, Distance, Speed... takže si musíte pamatovat co kde je, ale číselné hodnoty viditelné jsou. Jako u všech spininngových kol postrádám nějaké měřítko při regulaci zátěže, stačila by ryska na kolečku a pár rysek proti na rámu, aby bylo vidět že se otočilo o tři dílky a ne o asi možná čtvrt otáčky.

Všechno šlape jak má, včetně mě.