Recenze Houbařka - Viktorie Hanišová (2018, pevná)

Recenze Houbařka - Viktorie Hanišová (2018, pevná)

Viktorie Hanišová debutovala v roce 2015 nadšeně přijatým románem Anežka o komplikovaném vztahu matky a adoptivní dcery, o skrytém rasismu a stereotypech. Také v pozadí nového příběhu je ukryto rodinné tajemství, které si hrdinka odnáší ze svého dětství a na které se snaží zapomenout. Jenže lze skutečně uniknout tomu, co se už jednou stalo? Sára žije ve staré chalupě na Šumavě a živí se sběrem…

Registrovaný uživatel8. března 2023

Velmi dobře se čte, přesto, že obsahuje psycho zépletku, připománá běžný život bez příkras.

Nevím - nemá

Registrovaný uživatel14. září 2021

Úžasná kniha, mohu jen doporučit

Mám skoro všechny knihy od této spisovatelky a tato pro mě nejlepší. Celkově mohu tuto spisovatelku jen doporučit!

Registrovaný uživatel14. června 2021

čtivá, napínavá. Tím, že ta místa znám, tak jsem měla pocit, jako bych tam byla. Přečetla jsem na jeden zátah

ráda si od od této autorky přečtu i jiné knihy

Registrovaný uživatel16. dubna 2021

Velice zajímavě zpracované téma zneužívání dětí a důsledků pro další život. Každý večer jsem se těšila až knížku znovu otevřu.

Registrovaný uživatel16. září 2019

Čtivé Sugestivní České