Pračka se sušičkou Recenze Hotpoint-Ariston WDD8640BEU

Recenze Hotpoint-Ariston WDD8640BEU

Předem plněná pračka s kondenzační sušičkou, max. náplň prádla při praní/sušení 8/5 kg, energetická třída A, variabilní otáčky odstřeďování 0-1400 ot/min, elektronické ovládání s LCD displejem, spotřeba vody podle množství vloženého prádla, odložený start, ECO program, rychlý 30 minutový program, hodinový program pro praní a sušení, program pro čištění pračky, antialergický program, automatické…

2 recenze

Registrovaný uživatel4. února 2019

Mám již 2 roky skvělá Kombinace progrů super Množství prádla je bomba Neváhejte je boží

Žádné je super

Neváhejte je skvělá

Registrovaný uživatel25. února 2016

Po dobu dvou let (tj. v záruce) bylo používání pračky bezproblémové. Po záruce ale odešla řídící jednotka - jak mi bylo ukázáno servisním technikem, odešel přesně ten obvod, který se "má" po nějaké době pokazit a poškodí tak celou pračku. Z tohoto důvodu pračku v žádném případě nedoporučuji. Vlastně si za téměř 11 tisíc koupíte výrobek na dva roky a těsně po uběhnutí záruky je třeba investovat do pračky další peníze (spolu s prací servisu cca 6.000 Kč), což mi přijde nepřijatelné. Vážně uvažuji o tom, že pračku vyhodím a koupím něco kvalitnějšího.