Recenze Hot Tools Black Gold Volumiser Set HTDR1100BGAA

Oválný horkovzdušný kartáč na vlasy Hot Tools Volumiser Set vám nabízí nekonečné možnosti stylů, které můžete vytvořit - hladká, rovná foukaná, objem u kořínků i v délkách, na dlouhých a nebo na krátkých vlasech. Tvořit vlny taky není žádný problém. Set obsahuje dvě vyměnitelné hlavice. Kartáče mají kančí a nylonové štětiny s aktivním černým uhlím.

Pavla J.22. března 2025

Výkonný po jeho použití je vždy účes s velkým objemem snadná a rychlá výměna nástavců

trochu hlučnější

Menší nástavec na kratší a středně dlouhé vlasy (na ramena) úplně stačí. Účesu dodá i menší nástavec velký objem. Na krátké vlasy ho nedoporučuji, i menší nástavec je na krátké vlasy velký. Větší nástavec moc nepoužívám, je spíš na dlouhé vlasy. S produktem jsem spokojená, je kvalitní a výkonný. Po jeho použití jsou hezké výsledky. Používám ho 3 měsíce několikrát týdně. Koupila bych si ho znovu. Přestala jsem používat žehličku na vlasy od doby, co mám tento kartáč.

Registrovaný uživatel3. prosince 2022

Dnes jsem poprvé vyzkoušela a jsem nadšená.

Krásně uhladí vlasy s minimem stylingových přípravků na vlasy. Za mě skvělý pomocník.