Pračka Recenze Hoover HWP 48AMBC/1-S

Recenze Hoover HWP 48AMBC/1-S

Pračka s předním plněním Hoover HWP 48AMBC/1-S vám zajistí dokonalé výsledky při praní vašeho prádla. Pračka je vybavena výkonným bezkartáčovým motorem ECO-Power Inverter Motor a 9 pečujícími cykly, které se šetrně a účinně postarají o vaše prádlo. Vše můžete pohodlně ovládat pomocí chytré aplikace hOn či pomocí přehledného dotykového displeje. Pračka spadá do energetické třídy A.

Registrovaný uživatel15. září 2022

Usporna

Registrovaný uživatel27. června 2022

Tichá, pere dobře,moc hezká. Mám ji ale krátce, nevyskoušela jsem všechny programy. Uvidíme jak dlouho vydrží?! Ale zatím super.

Z nastavení jsem byla nešťastná, kdo nemá doma vifi - nepere! Trvalo mi to cca 4h.

Registrovaný uživatel16. června 2022

Zaujal mě celkový design pračky. Možnost odložení praní, popřípadě 15-ti minutový program, aby zůstalo prádlo v dobré kondici a ne vysušené, když na něj v pračce zapomenete. K tomu perfektně využijete aplikaci přes mobil, kde vidíte stav praní, i když zrovna nejste doma.

Trošku divoké napouštění vody, ale nic na závadu.

Registrovaný uživatel31. května 2022

Tichá pračka

Zatím nevíme

Registrovaný uživatel19. října 2021

Přehledné ovládání, jednoduchost a dle dosavadních zkušenosti velmi kvalitní praní, ždímání a super parní praní.

Jediné je mobilní aplikace - mám jsi staženou, ale pro mne je její aktivace složitější a tak jsem to zatím vzdal. Škoda. Výrobky používají i lidé staršího věku a mobilní aplikace na ně zapomíná. Ne každý žil v IT věku.

Výrobek super. Prodejce ok - vynesli, odnesli starou pračku, zapojili novou, vyzkoušeli. A s pračkou jsme velmi spokojeni. Doporučuji.

Registrovaný uživatel2. května 2021

Je tichá,stojí na jednom místě a neskáče.Vypere dobře větší množství prádla.Zatím jsem spokojená!