Pračka Recenze Hoover HWP 414AMBC/1-S

Recenze Hoover HWP 414AMBC/1-S

Předem plněná pračka Hoover HWP 414AMBC/1-S má kapacitu pro 14 kg prádla. Je zařazena do energetické třídy A. Maximální odstřeďování činí 1400 ot./min. Tato pračka nabízí až 16 pracích programů včetně parního a antialergického.

Registrovaný uživatel25. října 2023

vypere opravdu hodně prádla najednou a opravdu dobře, na prádle nezůstávají žádné zbytky pracího prostředku a v nastavení WIFI je i program na odstranění chlupů domácích mazlíčků a také funguje skvěle.

není zatím nic

tuto pračku doporučuji

Registrovaný uživatel27. září 2023

Opravdu velká pračka, pere dokonale. Zatím nemá co vytknout.

Registrovaný uživatel5. března 2023

Sháněli jsme velký buben a tato pračka splnila očekávání. Pere skvěle jak plnou várku, tak poloviční. Můžeme jen doporučit.

Registrovaný uživatel4. srpna 2022

Luxusní splňuje všechny požadavky

Registrovaný uživatel18. července 2022

Velký plnící otvor, velké množství programů s možností nastavení vlastní teploty, počtu otáček ždímání a např. předpírky či páry.

Zatím si s ní nerozumím. Mluví na mne anglicky, což se mi doposud nepodařilo změnit na český jazyk. Někdy doprala a na displeji bylo end, ale většinou je tam stby, což jsem v návodu na použití nenašla, co znamená. Veškeré elektronické funkce jako ovládání přes mobil nevyužiji a bojím se, že čím víc elektroniky, tak bude hrozit víc poruch. Bohužel jsem nenašla žádnou levnější pračku při téhle velikosti náplně (14 kg), která by měla jen úplně obyčejné točící čudlíky.

Mám ji jen krátce a zatím pere.