Recenze Hoover HMC510UV 011 sněhově bílý

Hoover HMC510UV 011 je ruční vysavač s kabelem dlouhým 5 m. Je vhodný pro hloubkové čištění matrací, polštářů a textilií. Má výkon 500 W a dvojitou nádobu na prach o objemu 0,6 l. Díky svým 4 automatickým funkcím, vestavěnému senzoru prachu a vylepšenému rotačnímu kartáči je skvělým spojencem pro alergiky a astmatiky.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Vysavač Hoover HMC510UV 011 je chválený za vysoký sací výkon a schopnost vysát i jemné nečistoty. Uživatelé oceňují dlouhý napájecí kabel a pohodlnou manipulaci. Někteří však zmiňují, že je těžší do ruky a na měkkém podkladu se neaktivuje UV funkce. Celkově je produkt vhodný pro ty, kteří hledají výkonný vysavač s dobrým dosahem.

• Vysoký sací výkon
  • Dlouhý napájecí kabel zajišťuje široký dosah
  • Pohodlná manipulace
  • Výborně vysává jemné nečistoty
  • Jednoduché čištění nádobky
  • Na měkkém podkladu se neaktivuje UV funkce
  • Těžší konstrukce do ruky
  • Nutný přítlak pro optimální výkon

dagne10. července 2026

Sací výkon je velký, dokáže vysát překvapivě mnoho. Vysavač je trochu těžší, ale to je potřeba aby přilnul k povrchu. Hlučnost není nijak výrazná. Čištění nádobky je jednoduché.

Použito zatím jednou, ale byla jsem překvapena jaké množství nečistot bylo vysáto z přikrývek (často vyklepávané). Za mně výborný výrobek.

mudr.dvorakova6. května 2026

Výborný sací výkon, použila jsem na matraci v posleli i na polštáře gauče a byla překvapená množstvím odpadu v nádržce. Napájecí kabel mi nevadí, nemusím čekat na dobíjení přístroje.

Poněkud těžší do ruky, ale nějaký přítlak je nutný.

Celkově jsem s nákupem velmi spokojená.

Eva12. března 2026

Manipulace s vysavačem je pohodlná

petr.kohel29. prosince 2025

Výkonný

Vlaďka4. listopadu 2025

Dlouhý kabel. Super savost.

Registrovaný uživatel29. září 2025

výkonný, vysaje opravdu velmi jemné nečistoty

pokud vysáváte měkčí podklad, nesepne se UV , spíná se automaticky zatlačením obou spodních koleček a to na měkkém podkladu nefunguje

super produkt

Miroslava Platošová20. července 2025