Robotický vysavač Recenze Hoover HGO320H 011

Recenze Hoover HGO320H 011

Hoover HGO320H 011 v slušivé černé barvě je inteligentní a praktický pomocník do každé domácnosti. Robotický vysavač vám umožní vysát a vytřít najednou, což vám značně ušetří čas. Vysavač je vybaven pokročilou gyroskopickou technologií a hlasovou funkcí Info Voice. Kvalitní lithiová baterie vám poskytne až 120 minut provozu.

Registrovaný uživatel31. října 2023

Je přesně podle naší představy.

Registrovaný uživatel29. června 2023

ověřená značka, přijatelná cena

Registrovaný uživatel26. června 2023

V cenové kategorii dobré zboží. Rozumný poměr ceny a hodnoty.

Registrovaný uživatel19. října 2022

moc nevysává

Nejen že jsem nepřišel na to jak vysavač funguje, jak otevřít nádobu na vysypání a podobně. Měl také problém trefit do nabíjecí stanice a v závěru se asi naštval a někam ujel, už asi měsíc ho nemohu najít.

Registrovaný uživatel4. června 2022

Prestal uplne fungovat.

Registrovaný uživatel25. dubna 2022

Zatim spokojenost

Registrovaný uživatel13. března 2022

variabilita,jednoduchost

Registrovaný uživatel24. ledna 2022

Opravdový makáč, funguje úplně super. Překvapila mě kvalita vysávání, orientace v prostoru, nenáročnost, ....opravdu vřele doporučuji. Používán denně.

Jako vysavač je luxusní, na vytírání zbytečnost, ale to bude většina robotických vysavačů. To jsem si v první chvíli neuvědomila, že v podstatě bude roztahovat cca 2 dcl vody po místnost....a nesmí tam být koberce, jinak se budou namáčet. Jinak Hoover je super i dle recenzí, které jsem načítala později.

Registrovaný uživatel18. ledna 2022

Není hlučný, perfektně vysaje i vyšší koberec, dlouhá výdrž.

Za tu cenu spokojenost.

Registrovaný uživatel17. července 2021

Dlouhá doba vyko V životě jsem nekoupil větší klump!!!

Špatný výkon, při vytírání se zaseka a zašpiní, pak jen tak jezdí, pořád se musí složité čistit, vytirani velmi slabé, už nikdy nekoupím robota který má společná vysávání a vytírání

Velmi špatné, čas vloženy do nastavení, přípravy a konečného kompletního čištění mnohonásobně překračuje případný čas na obyčejné vytírání mopem...

Registrovaný uživatel8. března 2021

jako vysavac dobry

na vytirani je dobry na mensi misnosti vetsi spis jen rozmaze

Registrovaný uživatel14. prosince 2020

Při kope doma sem spustil vysavač a narazil hlásil čidlo nárazu bylo zasekl a reklamace zanitnuta

Registrovaný uživatel7. listopadu 2020

Je rád, že mi pomáhá.....luxuje každý den.

Hadříky na vytírání se špatně perou.