Je přesně podle naší představy.

Je přesně podle naší představy.
ověřená značka, přijatelná cena
V cenové kategorii dobré zboží. Rozumný poměr ceny a hodnoty.
moc nevysává
Nejen že jsem nepřišel na to jak vysavač funguje, jak otevřít nádobu na vysypání a podobně. Měl také problém trefit do nabíjecí stanice a v závěru se asi naštval a někam ujel, už asi měsíc ho nemohu najít.
Prestal uplne fungovat.
Zatim spokojenost
variabilita,jednoduchost
Opravdový makáč, funguje úplně super. Překvapila mě kvalita vysávání, orientace v prostoru, nenáročnost, ....opravdu vřele doporučuji. Používán denně.
Jako vysavač je luxusní, na vytírání zbytečnost, ale to bude většina robotických vysavačů. To jsem si v první chvíli neuvědomila, že v podstatě bude roztahovat cca 2 dcl vody po místnost....a nesmí tam být koberce, jinak se budou namáčet. Jinak Hoover je super i dle recenzí, které jsem načítala později.
Není hlučný, perfektně vysaje i vyšší koberec, dlouhá výdrž.
Za tu cenu spokojenost.
Dlouhá doba vyko
V životě jsem nekoupil větší klump!!!
Špatný výkon, při vytírání se zaseka a zašpiní, pak jen tak jezdí, pořád se musí složité čistit, vytirani velmi slabé, už nikdy nekoupím robota který má společná vysávání a vytírání
Velmi špatné, čas vloženy do nastavení, přípravy a konečného kompletního čištění mnohonásobně překračuje případný čas na obyčejné vytírání mopem...
jako vysavac dobry
na vytirani je dobry na mensi misnosti vetsi spis jen rozmaze
Při kope doma sem spustil vysavač a narazil hlásil čidlo nárazu bylo zasekl a reklamace zanitnuta
Je rád, že mi pomáhá.....luxuje každý den.
Hadříky na vytírání se špatně perou.