Recenze Hoover H5WPB447AMBCB8-S

Pračka s předním plněním Hoover H5WPB447AMBCB8-S disponuje výkonným bezkartáčovým motorem Eco-Power. Díky úspornému provozu se řadí do energetické třídy A. Vše můžete pohodlně ovládat pomocí chytré aplikace hOn či přímo na přehledném dotykovém displeji. Nechybí ani parní péče pro oživení prádla, desinfekci a odstranění zápachu nebo program Allergy Care Pro, se kterým dosáhnete hygieny a…

s.zdenek5. dubna 2026

Bez návodu v češtině se nedá moc pouzivat

zuzanakrompigel2. března 2026

Připojit na WiFi nejde. Jazyky jsou zmatečné. Pračka zapojena správně, bohužel asi vadný kus, ani navzdory správnemu zapojení vodu v programu nevypustí a signalizuje chybovou hlášku E03. Hadice není zalomena, filtr je čistý, odpad taky - stará pračka vodu vypustí a chybu nehlásí. Vodu nelze vypustit ani programem na vypouštění, dveře to E20. Vodu jsem na 3x dostávala ven přes filtr. Pecka! Reklamaci si mám řešit s výrobcem - přímo na hoover.cz kde komunikace je nějaká divná. Na linku se dovolat dá ale pro spojení s operátorem a nahlášením reklamace to mele dokolečka o lidech co se dovolali přede mnout. Vyplněný formulář na jejich stránkách je, ale potvrzovací e-mail nikde, takže teď vůbec nevím co si počít. Mám doma novou pračku, která nefunguje a nikdo nic.Velké zklamání.

Sama jsem zvědavá jak to dopadne a nevím jestli si nechat vrátit raději peníze od prodejce nebo čekat n reklamaci a že se tady někdy nějaký servis objeví??!?

Registrovaný uživatel3. června 2025

Vypadá náramně-tot vše

CHybou je motor,ložiska a buben.Pokud se ložiska uvolní rozseká to pračku při zdímání. To se nám stalo po 2,5 létech.

Hoower už nikdy v životě.

Registrovaný uživatel3. března 2025

Výborná pračka jsem s ní spokojená