Mobilní telefon Recenze Honor X7

Recenze Honor X7

Chytrý telefon Honor X7 disponuje 6,74" IPS displejem s HD+ rozlišením, 8jádrovým procesorem Qualcomm Snapdragon 680 4G, 4násobným zadním fotoaparátem, 128GB interní pamětí, 4GB RAM, 5 000mAh baterií a OS Android. Nechybí podpora Wi-Fi, Bluetooth 5.1 a snímač otisků prstů. IPS displej s rozlišením HD+ 1600×720 pixelů má 90Hz obnovovací frekvenci a nabízí ostré detaily, jasné zobrazení barev a…

Petra26. prosince 2023

Skvělý,funguje jak má, vše ok

Varianta 128 GB černý
Registrovaný uživatel10. února 2023

Honor je skvělý

Registrovaný uživatel16. prosince 2022

Mobil mám týden, zatím funguje bez problémů.

V balení chybělo ochranné pouzdro, ačkoliv u ostatních recenzi v balení uvedeno je.

Registrovaný uživatel27. listopadu 2022

Za tu cenu slušný telefon.Běží plynule, ucházející obraz, silná batt. Paměť128giga+snapdragon.

Zvuk průměrný pro nenáročného uživatele. Taktéž foto průměr, pro mě dostačující.

Dosti muziky za málo peněz.

Varianta 128 GB černý
TwoTrippersInLove20. června 2022

Velmi dlouhá výdrž baterie 5000mAh. Krásné fotografie na telefon v této cenové kategorii. Výkonný, ale zároveň úsporný procesor Snapdragon 680. Vzhled a zpracování na úrovni dražších telefonů. Super funkce duálního video.

Mohl by tam být už android 12, snad přijde aktualizace z 11.

S telefonem za tuhle cenu jsem velmi spokojen. Je tenký, vydrží při mém častém používání do večera druhého dne. Podporuje SD kartu nebo případně druhou SIM kartu stejně tak NFC pro platby mobilem a zabezpečením otiskem prstu. Na tak levný telefon má krásné fotky, kde jsem si hrál hlavně s makro režimem a byl jsem příjemně překvapený, co telefon zvládne.

František Kollár18. června 2022

Mohl by tam být už android 12, snad přijde aktualizace z 11.

Tom16. června 2022

krásný nadčasový vzhled telefonu spolu s designem fotoaparátů vzadu záda se hezky lesknou a mají matný povrch velký pěkný displej s tenkými rámečky kolem rychlý telefon s dostatkem paměti fotoaparáty fotí slušně v této cenové kategorii rychlonabíječka a silikonový obal v balení

S používáním telefonu jsem plně spokojen. Za tuhle cenu nabízí opravdu hodně, od výdrže baterie, po vysoký výkon se Snapdragonem 680 a Turbo RAM, rychlé odemykání čtečkou otisku prstů, dostatek paměti a slušný fotoaparát na tento telefon.

Veronika Trkolová15. června 2022

super poměr cena/výkon krásný vzhled, kvalitní velký displej dobrý fotoaparát za tuto cenu hezké selfie fotky silikonový obal v ceně

zatím jsem na nic zásadního nepřišla

Telefon jsem pořídila dceři, která potřebuje mít něco cool :-) myslím, že telefon splnil očekávání, je krásný, velký a dělá pěkné fotky.