Skvělý,funguje jak má, vše ok

Skvělý,funguje jak má, vše ok
Honor je skvělý
Mobil mám týden, zatím funguje bez problémů.
V balení chybělo ochranné pouzdro, ačkoliv u ostatních recenzi v balení uvedeno je.
Za tu cenu slušný telefon.Běží plynule, ucházející obraz, silná batt. Paměť128giga+snapdragon.
Zvuk průměrný pro nenáročného uživatele. Taktéž foto průměr, pro mě dostačující.
Dosti muziky za málo peněz.
Velmi dlouhá výdrž baterie 5000mAh.
Krásné fotografie na telefon v této cenové kategorii.
Výkonný, ale zároveň úsporný procesor Snapdragon 680.
Vzhled a zpracování na úrovni dražších telefonů.
Super funkce duálního video.
Mohl by tam být už android 12, snad přijde aktualizace z 11.
S telefonem za tuhle cenu jsem velmi spokojen. Je tenký, vydrží při mém častém používání do večera druhého dne. Podporuje SD kartu nebo případně druhou SIM kartu stejně tak NFC pro platby mobilem a zabezpečením otiskem prstu. Na tak levný telefon má krásné fotky, kde jsem si hrál hlavně s makro režimem a byl jsem příjemně překvapený, co telefon zvládne.
Velmi dlouhá výdrž baterie 5000mAh.
Krásné fotografie na telefon v této cenové kategorii.
Výkonný, ale zároveň úsporný procesor Snapdragon 680.
Vzhled a zpracování na úrovni dražších telefonů.
Super funkce duálního video.
Mohl by tam být už android 12, snad přijde aktualizace z 11.
krásný nadčasový vzhled telefonu spolu s designem fotoaparátů vzadu
záda se hezky lesknou a mají matný povrch
velký pěkný displej s tenkými rámečky kolem
rychlý telefon s dostatkem paměti
fotoaparáty fotí slušně v této cenové kategorii
rychlonabíječka a silikonový obal v balení
S používáním telefonu jsem plně spokojen. Za tuhle cenu nabízí opravdu hodně, od výdrže baterie, po vysoký výkon se Snapdragonem 680 a Turbo RAM, rychlé odemykání čtečkou otisku prstů, dostatek paměti a slušný fotoaparát na tento telefon.
super poměr cena/výkon
krásný vzhled, kvalitní velký displej
dobrý fotoaparát za tuto cenu
hezké selfie fotky
silikonový obal v ceně
zatím jsem na nic zásadního nepřišla
Telefon jsem pořídila dceři, která potřebuje mít něco cool :-) myslím, že telefon splnil očekávání, je krásný, velký a dělá pěkné fotky.