Mobilní telefon Recenze Honor View 20

Recenze Honor View 20

Mobilní telefon Honor View 20 nabízí velké množství zajímavých technologií a vylepšení. Je vybaven dostatečným výkonem, umělou inteligencí AI, duálním 48MPx 3D fotoaparátem a nádherným designem. I inteligentní rozhraní Magic UI se dočkalo nástavby a ulehčí vám každodenní používání chytrého telefonu. Unikátnost tohoto telefonu určitě poznáte na první pohled.

Registrovaný uživatel
Hodnocení: 90 %Odborná recenze

View 20 je bez debat nejlepší Honor všech dob a podle mě i jedna z nejlepších koupí na trhu. Těch 15 tisíc korun není málo, já vím, ale podle mě si tenhle kousek svou cenu dokáže obhájit. Rozhodně jej nezavrhujte jen kvůli tomu, že jde o “drahý Honor”. To přece nic neznamená. Tenhle kousek je vážně skvělý telefon a po vyzkoušení by měl každý uznat, že cena je více než férová. Není to sice dokonalý stroj v úplně všech ohledech, ale k tomu se ještě dostaneme.

Více na

Nádherný design

Displej bez notche

Vysoký výkon

Skvělý 48Mpx fotoaparát

Výdrž 4000mAh baterie

Displej trpí menším screen bleedingem

Chybí voděodolnost

Svetandroida.cz
Odborná recenze
Svetandroida.cz

Honor View 20 je momentálně nejvybavenějším telefonem této stále oblíbenější značky a ještě nějakou dobu tomu tak zůstane. Honor 11 (nebo Honor 20) je zatím v nedohlednu a uvidíme ho pravděpodobně až ke konci května.

Více na Svetandroida.cz
Mobilenet
Odborná recenze
Mobilenet

Zdá se, že v Paříži představený Honor View20 přišel, aby udělal pořádnou díru do světa. Design, který upoutá, a výkon, za který by se nemusely stydět ani podstatně dražší telefony – takový je nový přírůstek do rodiny Honorů. Vyplatí se jej v základní výbavě koupit za 14 990 korun a má doopravdy co nabídnout, nebo vypadá 48megapixelová kamera a díra v displeji hezky jen na papíře? Na to se podíváme v dnešní recenzi.

Více na Mobilenet

pěkný displej

3,5mm audiokonektor

odladěný systém

3D time-of-flight senzor

bez slotu pro paměťové karty

absence zvýšené odolnosti

nemá bezdrátové nabíjení

SMARTmania.cz
Hodnocení: 86 %Odborná recenze
SMARTmania.cz

Vlajkový model Honor View 20 si v ničem nezadá s těmi nejlepšími smartphony na trhu. Novinka láká na prostorný displej s kruhovým výřezem pro selfie kamerku, elegantní skleněná záda, špičkový výkon nebo kvalitní 48MPx fotoaparát. Kromě toho telefon nabízí dobrou výdrž na baterii, super rychlé nabíjení a nejnovější operační systém Android 9.0 Pie s nadstavbou EMUI 9.0. A jaké další vlastnosti a funkce nabízí ve srovnání s konkurencí, vám prozradí naše recenze Honor View 20.

Více na SMARTmania.cz

elegantní skleněná záda

velký bezrámečkový displej s kruhovým výřezem

vysoký výkon a špičková hardwarová výbava

výdrž baterie a super rychlé nabíjení

rychlý, povedený a aktuální operační systém

kvalita snímků za příznivých světelných podmínek a noční režim

rychlá a přesná čtečka otisků prstů

infraport a 3,5mm audio výstup

absence voděodolnosti a bezdrátového nabíjení

záda jsou magnetem na otisky prstů

slabší záznam 4K videa

Registrovaný uživatel12. února 2021

vše šlape jak hodinky, brutální výkon, absolutně bez záseků (mám 3/4 roku). tak dlouhou výdrž baterky jsem ještě neměl. Bez problémů dva dny...i při příložitostném hraní. dobře se drží v ruce není těžký ještě pořád s googlem

bez jakékoli odolnosti. chybí mi (u vlajkové lodi) bezdrátové nabíjení Huawei nástavba se zbytečným "balastem"

celkově hodnotím na 90%. Na drobné neduhy výborný telefon

Nemá bezdrát....

Spokojenost za tu cenu!!

Varianta 256 GB červený
Registrovaný uživatel26. ledna 2019

Asi dobrý foťák a celkově se zdá super

nemá slot na paměťovku-zásadní nedostatek. Aspoň podle popisu, osobně jsem nezkoumal

Uvažoval jsem o něm, ale protože nemá slot na paměťovku-ano v dnešní době nemá......, tak raději se poohlédnu po jiné značce

Registrovaný uživatel24. ledna 2019

design kvalitní fotoparáty velká paměť rychlé nabíjení perfektní displej

lesklý povrch se rychle mastí chybí například bezdrátové nabíjení

Kvalitní telefon, ale některé funkce chybí. Nenadchl mě.

Varianta 128 GB modrý