Mobilní telefon Recenze Honor 9X Lite

Recenze Honor 9X Lite

Velký displej s tenkým rámečkem vás na mobilním telefonu Honor 9X Lite zaujme na první pohled. Tento kousek v sobě ukrývá spoustu praktických technologií, které oceníte při každodenním používání. Klíčové vlastnosti - 6,5“ Full HD+ displej - 48Mpx hlavní fotoaparát - 8Mpx selfie fotoaparát - osmijádrový procesor Kirin - čtečka otisků prstů a Face Unlock - NFC čip Chytrý telefon Xiaomi 9X…

Mobilenet
Odborná recenze
Mobilenet

Honor s modelem 9X Lite cílí na ty, kteří hledají zařízení s velkým displejem, příznivou cenou a slušnou výdrží. Telefon vychází z 1,5 roku starého Honoru 8X. V recenzi si povíme, co Honor 9X Lite nabídne a jestli má vlastně smysl o této reinkarnované novince uvažovat.

Více na Mobilenet

rychlá čtečka otisků prstů

velký displej s dostatečnou jemností

slušná výdrž

slabší hlasitý reproduktor

pouze 10W nabíjení

starší microUSB

chybí ultraširokoúhlý objektiv

prozatím Android 9 (s budoucí aktualizací na Android 10)

Renata Ledvinkova 0117. listopadu 2021

Suprovej

Registrovaný uživatel13. října 2021

Po 6ti týdnech přestal fungovat. Vypnul se a už nešel zapnout.

Registrovaný uživatel26. září 2021

skvěle padne do ruky dostatečná velikost úložiště

vystouplý skleněný fotoaparát se snadno poškrábe je nutné sehnat kryt který ho ochrání.

Registrovaný uživatel29. srpna 2021

Nemá nahrávání

Registrovaný uživatel15. srpna 2021

Jeden Honor již mám.Spolehlivost.Denně.

Registrovaný uživatel23. července 2021

Snadné ovládání

Registrovaný uživatel4. června 2021

Super nadupaný telefon, za skvělou cenu. Doporučuji všem, kteří nebazírují pouze na značce, ale ocení kvalitu za málo peněz.:-)

Registrovaný uživatel2. května 2021

Velký displej, dlouhá výdrž baterie,pěkné vyzváněcí tóny, krásný kryt. Při hovoru je vše dobře slyšet a rozumnět.

Fotky zatím nic moc. Tmavé , možná jsem nepřišel na to,jak s tím správně fotit. Při psaní SMS, po napsání počátečních písmen samo naskočí jiné slovo. Např. chci napsat párkrát a samo tam skočí parket . Zda se to jelo blbost, ale při psaní slovo musím smazat a napsat znovu. A pokud si toho nevšimnete, zpráva dostane jiný význam.

Telefon mám tři týdny, tak se teprve seznamuji, ale asi bych doporučil. Koupil jsem i kožené pevné pouzdro a už mi párkrát spadl. Takže i něco vydrží.

Registrovaný uživatel21. dubna 2021

Slušný foťák.

Registrovaný uživatel15. března 2021

Skvělý telefon vs cena

Registrovaný uživatel14. března 2021

- cena - výkon - velikost disku - kvalitní foťák

- nějaký ten bloatware

Poměr cena výkon super a za mě hlavní plus krásné fotky. Teď už opravdu nikam nemusím tahat foťák - telefon si poradí.

Registrovaný uživatel9. ledna 2021

Přehledné ovládací prvky, výdrž baterie, dobré nainstalované aplikace, velice dobrý foťák, velký displey, doporučuji všem

bez námitek

dobrá cena, přehledně ovládatelný,

Registrovaný uživatel25. prosince 2020

Vzhled, fotoaparát i v horších podmínkách dělá pěkné fotky, silikon. pouzdro v balení,

Za tu cenu - super, spokojenost