Recenze Honor 9

Po úspěšném vlajkovém modelu Huawei P10 představuje dceřiná společnost nový model Honor 9. Nadupaná devítka vychází z parametrů P10 ovšem oproti celokovové konstrukci je telefon vyveden v prémiové kombinaci kovu a skla. K dostání budou hned čtyři barevné varianty - modrá, zlatá, šedá a černá. Jako systém zde najdete samozřejmě Google Android 7.0 Nougat s nadstavbou EMUI 5.1.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 10 recenzí pomocí Seznam AI

Honor 9 je podle recenzí telefon s dobrým výkonem, kvalitním zpracováním a pěknými fotografiemi. Uživatelé oceňují jeho svižnost a intuitivní systém, ale někteří zmiňují, že klouže v ruce a má nedostatečnou výdrž baterie. Pro ty, kteří hledají spolehlivý telefon za rozumnou cenu, může být vhodnou volbou.

• Svižný výkon a plynulý chod
  • Kvalitní zpracování a design
  • Dobrá čtečka otisků prstů
  • Pěkné fotografie a kvalitní zvuk
  • Intuitivní systém
  • Klouže v ruce bez obalu
  • Nedostatečná výdrž baterie
  • Chybí voděodolnost
  • Pro některé uživatele větší rozměry

Svetandroida.cz
Svetandroida.cz

Po veleúspěšném smartphonu Honor 8 se na český trh dostává nástupce s číslovkou 9. Elegantní design, skvělá výbava i slušná cena. Na to vše láká nový Honor 9.

Více na Svetandroida.cz

Absence vyšší odolnosti.

Široké rámečky nad i pod displejem.

Ulpívání otisků prstů na zadním skle.

Kvůli sklu na zádech má telefon tendenci vyklouzávat.

Hlasitý reproduktor je umístěn nešikovně a hrozí zakrývání rukou.

Mobilenet
Mobilenet

Najít dobrý kompromis mezi výkonem a cenou je velmi složité. Jak už ale víme, Honor to umí. A nyní se to pokusí ukázat znovu. Dostatečným lákadlem by měl být fakt, že Honor 9 téměř do puntíku kopíruje Huawei P10. Honor ale přidává několik praktických vylepšení a nabízí výrazně nižší cenu. Už jen tento fakt zní více než zajímavě, a to jsme ještě nezačali.

Více na Mobilenet

chytré tlačítko pod displejem

přítomnost infraportu

USB-C

patří mezi fotomobilní elitu (i s absencí optické stabilizace)

vysoký výkon

hezký design

nemá Always On displej

chybí bezdrátové nabíjení

skleněné tělo je velmi kluzké

nedisponuje zvýšenou odolností

baterie s obtížemi zvládne pracovní den

Registrovaný uživatel
Odborná recenze

Čínský Honor 9 je další z rodiny smartphonů, které sice nepatří na absolutní špičku produkce, ale i tak chtějí zatopit těm nejdražším chytrým telefonům. A patří k tomu nejlákavějšímu. Výbavě lze vytknout jen málo a design se opravdu povedl.

Více na
Registrovaný uživatel2. června 2020

Mám. Je Bezvadný. Baterie fotografie sklo a kov barvy všechno!

Nejlepší co mám.

Varianta 64 GB Midnight Black
Registrovaný uživatel19. listopadu 2019

byl mi doporučen známou

baterie vydrží pouze 24 - 28 hodin

po půl roce užívání, až na každodenní dobíjení sppokojenost

Varianta 64 GB Glacier Grey

Vsechno cely mobil.

Jsem s mobilem spokojen.

Varianta Sapphire Blue
Registrovaný uživatel25. října 2018

Svižný (4GB ram je znát - běží skvěle), nepadá, fotky pěkné, zvuk velmi dobrý, systém dostatečně intuitivní. Při hrách se nepřehřívá a dobře zvládá multitasking. Boční tlačítka jdou šikovně do ruky. Čtečka otisků prstů rychlá a bezproblémová. Je to mobil, který člověk neřeší, protože prostě funguje jak má.

Kdyby byl ještě vodotěsný a o dvě desetinky palce menší, byl by dokonalý :-) Nemám mu co vytknout.

Poměr cena / výkon bezvadný. Kdyby mi právě teď vypadl z okna, půjdu si koupit ten samý.

Varianta Sapphire Blue
Registrovaný uživatel14. ledna 2018

Cons, zatím nejsou

Za tu cenu velmi kvalitní Phone

Varianta modrý
Registrovaný uživatel23. listopadu 2017

Nejlepší co jsem kdy měl

Klouže. Nutno koupit obal. Ale to je detail