Recenze Honor 600 Pro

Honor 600 Pro je smartphone, který nabízí kombinaci moderního designu a pokročilých technologií. Je vybaven 6,57" AMOLED displejem s obnovovací frekvencí 120 Hz a jemností 458 ppi, což zajišťuje plynulý a ostrý obraz. Displej podporuje široký barevný gamut DCI-P3 a HDR, což přispívá k věrnému zobrazení barev. Telefon pohání osmijádrový procesor Qualcomm Snapdragon 8 Elite, který je postaven na…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Honor 600 Pro je podle recenzí výkonný a odolný telefon s vynikajícím fotoaparátem a dlouhou výdrží baterie. Uživatelé oceňují jeho rychlost, kvalitní display a elegantní design. Jediné výtky směřují k absenci základního obalu v balení a náročnosti úvodního nastavení na baterii.

• Kvalitní fotoaparát s výbornými nočními fotkami a velkým zoomem
  • Silná a výkonná baterie
  • Rychlá odezva a plynulý chod
  • Hezký a odolný design
  • Velký a kvalitní display
  • Základní obal chybí v balení
  • Úvodní nastavení a kopírování dat vyčerpává baterii

Mobilenet
Odborná recenze
Mobilenet

Honor 600 Pro představuje pomyslný vrchol aktuální číselné řady výrobce, s čímž se pojí také výbava čítající velkou baterii, výkonný čip od Qualcommu nebo displej s extrémním jasem. Vyváží však zmíněná výbava také poměrně ambiciózní cenu?

Více na Mobilenet

kvalitní fotovýbava s teleobjektivem

praktická záda a hliníkové rámečky

displej s ultratenkými rámečky a špičkovým jasem

dlouhá softwarová podpora

dlouhá výdrž na nabití a rychlé nabíjení

štědré 512GB úložiště

slušela by mu ultrazvuková čtečka otisku prstů

balast v systému (lze smazat)

Registrovaný uživatel7. června 2026

Telefon jsem měnil po několika letech (měl jsem starší Honor) a velmi oceňuji dokonalý fotoaparát a dále rychlost telefonu. Kliknu a žádné čekání. Perfektní vzhled, displej a velikost tak akorát do ruky. Za mne skvělá volba. Patřím mezi uživatele, kteří nejvíce ocení fotoaparát.

Celkově je to pefektní telefon - velmi povedený design. Lehký a akorát do ruky a kapsy.

Alenaplesarova6. června 2026

Velmi mne překvapila výdrž baterie

Vzhledově vypadá moc hezky výdrž Velmi mne překvapila výdrž baterie i funkce jsou super , foťák je taky dobrý

Martin Nekula28. května 2026

Mám zatím 14 dní,ale naprostá spokojenost. Výdrž baterie super, fotí dost dobře.

Roky jsem věrný značce Honor a taky jsem opravdu nad míru spokojený.

Pavel Kohlíček26. května 2026

Velmi elegantní a bezchybný telefon s velkým výkonem. Kvalitní fotoaparát. Silná baterie. Odolný, vodoťesný. Opravdu nemá chybu.

Michal Šmehlík15. května 2026

Nádherný telefon s krásným displayem s rychlou odezvou, jeden z nejlepších foťáků co jsem měl s obrovským zoomem, jako bonus Al tlačítko na boku telefonu jako vždy Honor nezklamal.

Základní obal mohl být v balení.

Registrovaný uživatel5. května 2026

Hezký, pohledově pevný a odolný. Má super displej a rychlou odezvu. Nabíjení je příjemně rychlé.

Úvodní nastavení a kopírování dat že starého telefonu trochu více bere baterii a nešlo zrušit při procesu reverzní nabíjení.

Haloumichal4. května 2026

Už nekolikatý Honor co vlastním a pokrok je opravdu znatelný. Vyborny fotak, v noci top fotky. Výdrž baterie zatim ok.

Zatim jsem žádné nenašel.