Recenze Honor 600 Lite

Mobilní telefon s úhlopříčkou displeje 6,6 palců využívá technologii AMOLED s rozlišením 2600 × 1200 pixelů a obnovovací frekvencí 120 Hz. Disponuje operační pamětí 8 GB a interní pamětí 256 GB. Hlavní zadní fotoaparát má rozlišení 108 Mpx a přední fotoaparát 16 Mpx. Operační systém je Android 16, telefon podporuje dual SIM s nano SIM kartou a eSIM.

Ondřej Robb22. května 2026

-hezký design -poměr cena výkon -baterie

-lesklé záda občas kloužou, ale kryt to řeší

Krásně plynulý chod systému, nové funkce, zatím se snažím si zvyknout na otisk palce o něco níže k rámečku. Ale jinak za mě, super

David Baran19. května 2026

Lehký Odolný Velká vydrž baterie

Hůře fotí

Telefon je velmi příjemný do ruky co se týče hmotnosti a provedeni. Vydrž baterie mě velice překvapil. Jednoduché prvotní nastavení a přenesení dat z jiného Honoru.

Daniel Janko15. května 2026

Výborný telefon lepší jak honor 400 lite lepší baterka, skvělý do ruky, krásné fotky

Doporučuji telefon je skvělý

Lucie Přenosilová13. května 2026

Skvělý do ruky Lehký Odolný Fólie na displeji

Chybí bezdrátové nabíjení

Překvapila mě velikost telefonu. Velice pěkné sedí v ruce. Snadné přetažení všeho do nového telefonu. Skvělé prostředí. Velmi mile mne překvapil.

Petr Prokeš12. května 2026

Velmi lehký telefon, výborný displej, velká baterie, poměrně rychlé nabíjení

Chybí bezdrátové nabíjení

Celkově povedený telefon v dané cenové kategorii. Velká výdrž, kvalitní displej. Mohu doporučit

Martin Miler6. května 2026

Lehký, velká baterie , působí prémiově bez prémiové ceny, Amoled displej má úžasné barvy, fotoaparát a kamera dělá krásné fotky i videa a celkově telefon pracuje velmi dobře a kvalitně o proti o dost dražším telefonům

Honor 600 lite velmi doporučuji vzhledem k nízké ceně. Převálcuje vším co nabízí o dost dražší telefony.