Vynikající sekačka lehká první sekání 27 dubna Nejlepší sekačka kterou jsem kdy měl lehké startování nastartuje i slabší žena

Opravdu seče výborně i mokrou a přerostlou trávu
Výkon motoru jak při sekání tak pojezd (vyjede i svažitý terén)
Relativně na tuto výkonovou kategorii lehká
Snadné složení a dání do provozu
Kvalitně provedené šasí
nic když člověk umí odhadnout co a na co to kupuje
Sekačka mě velmi příjemně překvapila, hlavně její výkon jak sekání mokré a přerostlé trávy, tak pojezd který zvládne i celkem dost svažitý terén. Kvalitně provedená relativně na svoji výkonnostní kategorii lehká, jednoduché složení.
Nehodnotím sekačku , ale obchod, zákaznický servis. Z vlastní zkušenosti bych už nikdy nenakupovala.
Sečení za mokra, tichý motor, snadné startování
Rychlé startování, silný motor, dokonalé plnění koše
Kvalitní materiál, super posekáno, špičkový sběr posekané trávy
spolehlivý start motoru
velikost, skvělá manipulace sekačky
velmi dobře sbírá trávu do koše
- pro vyšší osoby nad 190 cm doporučuji vyšší rukojeť
- není možnost nastavit rukojeť sekačky
Perfektní, doporučuji.
opravdu šikovná to kosačka !!!!!kosam deně.....škoda že se nedá kosat aj v zimě ,fakt klobok dooll....
tichý chod, lehce se startuje
Vše zatím v pořádku.
Ještě jsem nepoužil,tak nemůžu hodnotit. Ale doufám, že podle ostatních hodnotitelů jsem chybu neudělal.
Kvalita za rozumnou cenu
Zatím ok
Dobrý start studeného motoru, seká i mokrou trávu.
oproti předchůdci, cca 6 let zpět, skutečně výrazně snadnější startování a silnější motor - je znát u přerostlé a husté trávy, sekačka jede jak tank. Lehká obratná, výborně sbírá.
Výborná sekačka, její vyšší cena je bohatě vyvážená vlastnostmi.
Top sekačka v dané cenové kategorii.
Klidně vezme i mokrou trávu
Bezproblémový provoz, seká v pohodě i vyšší trávu, dobře plní koš, startování na první dobrou.
Obchod jednání, komunikace vše bez problémů
Cena - výkon
Maximální spokojenost. Pracuje tak, jak je uváděno na video návodu..