Dlouhé nabíjení i když baterie nemá nijak velkou kapacitu. Ale není to telefon, takže to tak nevadí za ty peníze.

Odžmolkovač Home Life JS-022 je podle recenzí účinný a výkonný, s dlouhou výdrží akumulátoru a snadnou obsluhou. Jedinou výraznější výtkou je delší doba nabíjení, která však pro většinu uživatelů není zásadní překážkou.
Pletu , háčkuji a mám ráda vlněné svetry a časem žmolky se ukáží , proto jsem si vybrala váš produkt . Hlavně ocením nabíjení . Používám produkt často , svetrů mám na rozdávání .
Jsem ráda , že váš produkt vydrží a je na nabíjení .
Super pomocník,byla jsem mile překvapená ,děkuji Irena
Zabere velkou plochu a další výhoda je v nabíjení
dobře odstraňuje žmolky
velmi dlouho se nabíjí. Tím nemyslím jednu dvě hodny, ale třeba přes noc, i déle.
až na to nabíjení spokojenost
Nemusím nic dokupovat, hlavně ty baterky
Funguje bezvadně
Velký výkon a dobrá výdrž akumulátoru.
Už žádné baterie
zatím jen z krátkého užívání...snadná obsluha a překvapivě velmi efektní výsledek, opravdu funguje, žmolky jsou pryč :-)
Rychlé a docela důkladné odžmolkování.
Cena by se mi líbila menčí
Dárek, zatím nevyzkoušeno
Kupovala jsem jiný model než je na fotografii.a ten je viborny, je menší, dá se nabyjet a funguje bez chyby.