Recenze Holzstar KGZ305E

Základová deska a otočný talíř ze slitiny hliníku dělají z této pily kompaktní, robustní a snadno přemístitelný stroj. Laserový ukazatel k vyznačení linie řezu a plynulé dvojité nastavení úkosu. Nastavitelné dorazové kolejnice a boční vytahovací dorazy pro delší obrobky. Dvojitě nastavitelné omezení hloubky řezu s jednoduše přepínatelným dorazem a posuvná hlava umožňuje rozšířený řezný rozsah.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Holzstar KGZ305E nabízí silný motor a dobré vedení při řezání, ale trpí na nedostatečné dílenské zpracování a nepřesné dorazy. Zatímco někteří uživatelé chválí výkon, jiní upozorňují na slabý motor a nepřesné řezání. Pro méně náročné úkony může být vhodná, ale pro přesnou práci je třeba počítat s kompromisy.

• Silný motor
  • Dobré vedení při řezání
  • Aretační úhel pro přesné nastavení
  • Odvádí skvělou práci při řezání
  • Nedostatečné dílenské zpracování
  • Nepřesné dorazy pro nastavení úkosu
  • Slabý motor
  • Pila podřezává a neřeže přesně
  • Laser je málo viditelný

marekrozman18. července 2026

Laser nic moc je hůř vědět.

domy19. října 2025

Pila podřezává, neřeže přesně. při zapnutí má špatný rozběh...

Registrovaný uživatel9. března 2023

pokud je stroj zapnutí v síti,tak se hřeje rukojet,nevím zda mám vadný kus.

Registrovaný uživatel6. ledna 2023

Odvádí skvělou práci.

Registrovaný uživatel18. září 2021

Dobrý poměr ceny a kvality

Slabý motor

Registrovaný uživatel27. května 2021

Aretační úhel, není přesný, ale stupnice odpovídá. Řezal jsem trámy 100x160mm a nebyl problém. Určitě musí se dávat pozor na skořepinu, je to tenkostenny odlitek. Já jsem zatím spokojen, mám krátce

Michal18. října 2020

Sylny motor ,dobre vedeni ,cena

Ne prilis dobre dilenske spracovani nesedi mi dorazy na nastavani ukosu notno nastavit podle uhlomeru