Hoblovka Recenze Holzstar ADH 305 5905305

Recenze Holzstar ADH 305 5905305

Kompaktní a přenosná hoblovka s protahovačkou. Ideální zařízení pro montážní činnost mimo dílnu. Pro nadšené dřevo-modeláře a řemeslníky. Automatický posuv při protahování s centrálním nastavením tloušťky záběru.

Registrovaný uživatel2. října 2023

Při montái odsávání pro protah je nutné demontovat vodící lištu srovnávačky. Při protahu se někdy posune tloušťka - nutno hlídat - nelze zaaretovat.

Jinak zatím spokojenost.

Registrovaný uživatel24. července 2023

Snadná obsluhovatelnost a kvalita protahu

Bohužel po 14 denním používáním došlo k přetržení jednoho z hnacích řemenů.

Registrovaný uživatel13. července 2023

Nefunkční podavač protahu. Vyosená ozubená kola.

Registrovaný uživatel1. ledna 2023

Bohužel, zboží mi dorazilo nefunkční. Po opravě, kterou jsem si zajistil sám (obchod, kde jsem zboží zakoupil mi tuto možnost nabídnul, jako jedno z řešení), již funguje a jsem nadmíru spokojen. - široký záběr hoblování - je na 220V - přenosná

Bohužel, zboží mi dorazilo nefunkční.

Přes počáteční peripetie, bych zboží doporučil.

Registrovaný uživatel10. prosince 2022

Produkt se mi jevil jako nejlepší v nabídce. Je přesný, lehký na přenos. Jako domácí kutil stroj používám několikrát v měsíci.

Nutné zhotovení stojánku - není v nabídce.

Jsem velmi spokojený

Registrovaný uživatel3. prosince 2022

Při větším záběru materiálu motor nestíhá.

Registrovaný uživatel16. února 2022

Na moje požadavky vynikající

Registrovaný uživatel13. ledna 2022

Výborná manipulace.Kvalitní hoblování řeziva. Stroj splnil očekávání.

Posuv řeziva se při větším záběru hoblování zastavuje a nestíhá posouvat řezivo .Výrobce by měl zdokonalit posuv řeziva při hoblování.

Spokojený.

Registrovaný uživatel6. ledna 2022

Zdálo se, že solidní stroj. Možná jsem měl jen smůlu

Chyběl závit pro šroub, který drží kliku nastavení výšky protahu. Neuvěřitelně rychle se přehřívá! Po 5min provozu naprázdno neudržím ruku na řemenici hoblovacího válce. Po 7min. začíná být cítit řemen

Servis na reklamaci reagoval rychle. Musím ale stroj přivést.

Registrovaný uživatel22. listopadu 2021

šířka hoblování a protahu 30 cm, dostatečně výkonný motor, zásadní části zpracovány z kovu a litého hliníku.

po dodání nebyly srovnány stoly do jedné roviny, ani po celodenním srovnávání stolů nebylo dosaženo 100% stavu.

Tomáš Pyták14. září 2021

unesu ji sám

nejsem schopen obrobit ani jedno prkno o délce dvou metrů a šířce třináct cm. Odběr prkna plus minus půl mm a najednou vypne přes pojistku přehřátí. Přidal jsem ventilátor na chlazení motoru, stejně nepomohlo. Na rekl. odd. mi paní sdělila, že se jedná pouze o hobby provedení a jestli nedostává moc zabrat!!!!!! Asi bylo 1. dubna, protože tohle jsem bral jako aprílovou odpověď. Stroj za dvacet tisíc, který nedokáže obrobit ani jedno prkno za hodinu, to není ani na apríl, to je na nasr...í. Stojí mi kvůli tomu stavba chaty. Ať si milá paní najde, co ty mašiny mají umět a pak ať radí na reklamaci. Teď mě čeká reklamační procedura a to je také chuťovka

Za mě nikdy více. Stroj se může porouchat, ale člověk, co má radit a řekne takový nesmysl, nemá na takové pozici co dělat

Registrovaný uživatel8. prosince 2020

pěkné hoblování

docela dost hlučná

pro využití v domácí dílně zatím velmi dobrá

Registrovaný uživatel21. října 2020

Výborná kvalita a univerzálnost za rozumnou cenu. Kvalitní provedení. Používám nahodile.

Neznám zápory

Nejlepší produkt za rozumnoucenu s výbornými parametry, který na trhu existuje.

Registrovaný uživatel4. října 2020

lehká, výkonná, dobrá, i tvrtdé dřevo zvládne, ale víc jak 2 mm už by si nezvládla, ale toto stačí

špatně odsává při hoblování hobliny a prach, je pravda, že mám starý odsavač hoblin, nedá se použít kvalitnější srovnávač hoblovacích nožů

celkový výsledek je dobrý, kdybych se měl rozhodovat znovu, opět bych ji koupil