praktické

- plocha k broušení
- naklápěcí stolek
- tichá
- pozvolný rozběh
- dost fórový plastový úhelník
- bez vysavače je broušení při určitých materiálech tak na roušku (oblak prachu okolo brusky)
Na to moje domácí broušení naprosto dostačuje.
Hodnocení dávám takové jen kvůli tomu úhelníku. Kdyby zohnuli 3mm plech a na to nalepili nálepku s úhlama (tak jak to má třeba DeWalt na stolní pile), naprosto by to stačilo a bylo by to pevné...
splňuje očekávání
Mám,co potřebuji,jsem spokojen.
pro poloprofesionální práci v pohodě
lepení papíru,
3-4 jako ve škole
Tichý chod
Tichá ,výkonná bruska , na mé potřeby v garáži plně dostačující
výkonný
nešikovné upínání sklopného stolu
super věc
Bruska je top. Dílenské zpracování na vysoké úrovni. Vibrace nula, opravdu je kotouč vyvážený. Plynulý rozběh, pevný dobře seřiditelný opětný stůl.
Jako příslušenství se uvádí smirky s uchycením pomocí suchého zipu. Bohužel po rozbalení zjistíte, že smirek je natvrdo nalepen přímo na kovový povrch talíře. Samozřejmě výměna je pak lahůdkou.
silný motor, velký průměr kotouče, stabilní kostrukce, odsávání, pravítko s úhelníkem.
kotouč trochu hází do boku, tak se bruska trochu třese - až budu měnit papír tak kotouč trochu zbrousím a myslím, že se problém vyřeší.
výborný poměr cena/výkon/užitná hodnota
na svoji cenu poměrně přesné vedení kotouče
a i stabilní sklopný stůl
vetší vibrace, ale není to nic dramatického
Příjemný pracovník.
Přijatelná cena
Pozor bruska má samolepící brusný papír.Jako příslušenství mi bylo nabídnuto na suchý zip.
stabilní, tichý, poměrně slušná velikost brusného kotouče.
myslím, že je lepší s jemným brusným papírem. Kotouč nepravidelně brousí, tak se musí oparně.
Brusny kotouc 250 mm , silny motor , uhlove pravitko,jednoduche polohovani stolku
Snad jediny - brusny papir se musi lepit na kotouc
Vyborna bruska, ktera dobre dela svou práci
Optimální průměr kotouče pro domácí použití.
Nikde není uvedena jemnost brusného papíru, který je samolepící
Byli by dobré dát ke stroji i malý kus čističe brusných kotoučů.