Vrtačka Recenze Holzmann SB 4115N 400 V

Recenze Holzmann SB 4115N 400 V

Velká pracovní deska pro bezpečné umístění obrobku. Hliníkový motor podle IP 54. Pevný vrtací sloup. Otočná vrtačka na hřebenové tyči výškově nastavitelná.

jarkahampl10. září 2025

chybí český návod k obsluze

mikin26. března 2025

400V, a dobrá cena.

helmarr5227. listopadu 2024

Chybí mi při napájení 3x400V zpětný chod a osvětlení nad stolem

Jinak je vrtačka velice dobrá

Registrovaný uživatel2. srpna 2024

Dobrý den, po instalaci stroje na stůl a zapnutí do zásuvky se vřeteno točí pouze při stlačeném zeleném tlačítku. Po uvolnění tlačítka se vřeteno zastaví. Kulaté stop tlačítko normálně zaskočí při stlačení a vyskočí při pootočení. Na jiný ovládací prvek jsem ani v návodu nenarazil. Můžete mě prosím podat informaci co mám dělat? Jinak vše OK. Děkuji Josef Hlavnička

Registrovaný uživatel13. října 2021

Vše co jsem očekával.

Registrovaný uživatel20. května 2020

Prozatím pro moje potřeby plně vyhovuje. Vybral jsem si jí proto, že je na tři fáze a má nejmenší otáčky z vrtaček které jsem porovnával.

Nebyl dodán úplný návod k použití. A tak jsem dlouho řešil po telefonu s elektrikářem problém. Vrtačka fungovala jen při držení spínače. Jako nový uživatel, který se nikdy nesetkal s ochranou sklíčidla jsem netušil, že má být kryt zavřený. Některé převody mají značně napnutá řemeny. Motor se už nedá povolit. V práci jsem nebyl zvyklý k úpravě napnutí řemenu při změně otáček. Vrtačku používám minimálně, ale už jsem se setkal s tím, že se to musí dělat. K tomu účelu mohl mít motor "něco" aby s ním šlo snadno manipulovat

S vrtačkou jsem prozatím maximálně spokojen a koupi doporučuju