Hoblovka Recenze Holzmann HOB305PRO 400 V

Recenze Holzmann HOB305PRO 400 V

Srovnávací a tloušťkovací frézka Holzmann HOB305PRO disponuje čtyř nožovým válcem, který zabezpečuje optimální výsledek hoblování. Nastavení hoblovacího stolu je lehce ovladatelné. Oba litinové srovnávací stoly jsou odklopné. Velmi kvalitní dílenské zpracování s pomocí technologie pálení laserem.

Registrovaný uživatel18. července 2021

splňuje požadované zadání

po měsíci používání se rozpadli kolečka

Registrovaný uživatel13. června 2021

zoufalý čínský výrobek se všemi technickými nedostatky (jako třeby seřizování stolů, naklápění či ukolmení podélného pravítka je téměř neproveditelné, pohon protahovačky je proveden třecím převodem, který se pálí, atd. ...)

Ačkoli je prezentován jako rakouský produkt, tak Rakousko to nikdy nevidělo včetně nedostatečně přeloženého návodu.

Registrovaný uživatel24. prosince 2020

Len má malé rozmery Slabý motor Slabý materiál

Registrovaný uživatel4. listopadu 2020

Zdála se to být dobrá volba - slušná cena, rakouský dodavatel

Nekompletní dodávka. Na dodávku jsem čekal několik týdnů, přišla nekompletní. Slíbili dodat chybějící část do týdne. Po týdnu jsem ji znovu urgoval. Byl jsem informován, že chybějící díl dodají za několik týdnů.

Nebrat

Registrovaný uživatel13. září 2020

Poměr cena výkon. 4 nože, tichý chod, dostatečný výkon.Plynulý rozběh. Pouze jako hobby. Pojízdné a dobře se s ním manipuluje.

Držák pravítka stolu by mohl být robustnější.

Zatím jsem celkově spokojen.Ale používám krátce.

Registrovaný uživatel9. března 2020

Dobrá cena.slušný výkon

Mohla by být silnější konstrukce kromě stolú

Jako kutilský stroj plně vyhovuje