Recenze Holzmann EKR10M_230V 11 m

Samonavíjecí buben s kabelem 230 V Holzmann EKR10M jehož součástí je nástěnný držák a montážní materiál má automatický navíjecí mechanismus, který lze aktivovat tak, že lehce zatáhnete proti němu. Součástí bubnu je kvalitní elektro pogumovaný kabel s tepelnou ochranou a max. zatížením 1500 W/3200 W.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Produkt Holzmann EKR10M_230V 11 m nabízí cenovou dostupnost a praktické vlastnosti, ale někteří uživatelé upozorňují na problémy s kvalitou namotávacího mechanismu a výskytem prasklin na kabelu. Při běžném použití může vyhovovat, ale pro náročnější podmínky je vhodné zvážit investici do odolnějšího modelu.

• Cenově dostupný
  • Lehké a praktické
  • Tepelná pojistka
  • Kabel popraskal
  • Namotávací mechanismus je vachrlatý, snura se nahromadí a špatně se rozmotává
  • Přišel prasklý v místě namáhání

silhan.pavel19. června 2025

Za mě přesně to, co jsem potřeboval.

kamensky.josef21. dubna 2025

Lehké,praktické.

aliennej24. března 2025

Cenově dostupný

xpavli4424. září 2024

Namotavaci mechanismus je vachralty. Obcas se snura nahromadi na jedne ci druhe strane a pak se bud nenamota, nebo je tezke ji rozmotat (chce to velkou silu).

Za ty penize ujde. Budu kupovat jeste jeden a radsi si priplatim za lepsi.

pavelholecek.i13. ledna 2024

cena, značka, použítí kdykoli

očekávání splnil dělá co dělat má, ale přišel mi prasklý a na místě které bude namáháno vracením kabelu zpět du bubnu!!!!

Zklamání nad tím, že prodejce nekontroluje zboží před jeho odesláním. Zabalené zboží od dodavatele zabalí do dalšího obalu a jen přepošle. Všude pracují lidé a všichni jsme omylní.

novotny28. listopadu 2023

Cena, tepelná pojistka