Robotický vysavač Recenze Hobot Legee-669

Recenze Hobot Legee-669

Robotický vysavač Hobot Legee-669 se stane asistentem pro co největší ulehčení neoblíbeného vysávání. Je schopen pracovat až 1,33 hodin při stoprocentním nabití díky Li-Ion akumulátoru. Dobití zabere 2,5 hodiny. Součástí vysavače je HEPA filtr, který zajistí, že se z vysavače nebude vířit prach.

Registrovaný uživatel9. února 2022

Jsem spokojená dívám se na televizi a přesto uklízím!!!!

Registrovaný uživatel2. března 2021

Jsem přímo nadšená!! Robot je naprosto úžasný, krásně čistí podlahy, mám bílé kachličky v koupelně i na WC a nemůžu uvěřit, jak dokonale je to vždy umyté a nablýskané. Robot dokáže vysát a vytřít na jedno nabití rozlehlý byt o 120m2 včetně zádveří s kobercem s velmi nízkým vlasem a sám si vyhledá nabíjecí stanici. Skvělé je, že smetí nasává do sběrné nádobky a tím pádem odpadá úmorné vymotávání vlasů z kartáčů, protože tento vysavač žádné kartáče nemá. Sběrná nádobka je dobře řešená a velmi snadno se čistí. Mimochodem je také velmi elegantní a vůbec celý robot je designově velmi zdařilým výtvorem. Je příjemné pracovat s takovým strojem, který nejenže udělá práci za vás, ale ještě je na něj i pěkný pohled. Velmi snadno se udržuje, výměna mopů jednoduchá, mopy se krásně vyperou v pračce při doporučené teplotě. Co oceňuji každý den je, že se vejde pod manželskou postel, pod kterou je cca 20 podpěrných nábytkových nožek, vše tam krásně vyčistí a vymotá se zase ven. Dřív pro mě bylo velmi obtížné tento prostor vyčistit, teď je to úplně bez problémů.

Robot nezvládne výškový schod ani 0,7cm. Toto nepíši jako něco, co mě zklamalo, protože je to u výrobku uvedeno a počítala jsem s tím předem. Píši to pouze jako upozornění pro ostatní, kteří zvažují jeho koupi. Pro mě osobně to není žádný problém, trošku vyšší podlahu mám na wc, tak robot přemístím ručně. Stejně tak nezvládne ani nízký vlas u koberce. Začne se v něm topit, příliš se namáhá až se nakonec zastaví.

Ten nejlepší pomocník v domácnosti, jakého jsem kdy měla!! Vyrovná se mu jen hobot umývač oken a kachliček. Přístroje od firmy hobot jsem si koupila před vánoci, všechny používám často, vysavám a vytírám denně a za uplynulé téměř 3 měsíce žádný problém, vše funguje jak má. Opravdu naprostá spokojenost. VŘELE DOPORUČUJI!!!

Registrovaný uživatel24. ledna 2021

Tiší než vysavač a stírá dostatečné. po setření domu cca 90m2 chce vyprat mopy. Jinak naprostá spokojenost i do rohů se dostane dobře.

Registrovaný uživatel17. prosince 2020

Nejlepší ve své kategorii

Registrovaný uživatel29. října 2020

Slušně vysává i vytírá (ale zaschlé skvrny v kuchyni nevytře - to jsem ani nečekala), vcelku nízká hlučnost, lze při jeho práci sledovat televizi. Jednoduchá manipulace - vysypání smetí, dolití vody, nasazení i sejmutí mopovacích textilií. Dobrá orientace v prostoru - nenaráží do nábytku, dobíjecí stanici zatím ani jednou neposunul. Přejede i prahové lišty mezi jednotlivými pokoji.

Občas se nevrátí do nabíjecí základny a zůstane uprostřed místnosti, kde se vypne. Nebo zajede mezi nohy židle, odkud už se nedokáže dostat.

Šikovný pomocník, zapínám téměř denně a nestačím se divit, kolik prachu každý den sebere.