Recenze Hitachi 43" LED (43HK5601)

Hitachi 43HK5601 je moderní 43“ LED Smart televizor s úhlopříčkou 108 cm a s rozlišením 4K. Na tomto televizoru si v klidu můžete užívat kvalitní, ostré a hlavně plynulé zobrazení vašich oblíbených filmů, seriálů nebo dokumentů. Jedná se o spolehlivý televizor vyvedený v nadčasovém designu. Navíc, protože se jedná o Smart TV, můžete televizor snadno využít pro pobavení sebe nebo své rodiny a…

Registrovaný uživatel7. února 2022

dobré - poměr cena a kvalita

Registrovaný uživatel14. ledna 2022

za málo peněz opravdu hodně muziky vynikající hodně hezký obraz u takto levné televize opravdu velmi rychlá odezva na ovladač i propojení s telefonem slabé - které mně opravdu netrápí obnovovací frekvence obrazu není nijak vysoká, na sledováni televize youtube bohatě stačí ale pokud někdo bude sledovat velmi rychlé sporty a hrát naročné hry tak samozřejmě v této cenové kategorii nepochodí :))

Registrovaný uživatel11. dubna 2021

doporuceni od znamych

krasny obraz,jednoduche ovladani

Registrovaný uživatel5. dubna 2021

Nemohu posoudit měl jsem ji 2 dny před tím jsem měl LG a ta byla výborná na obsluhu ..

Registrovaný uživatel15. února 2021

Mám už od té to značky tři produkty. Sem nadmíru spokojen.