Televizor Recenze Hitachi 24" LED (24HE2100)

Recenze Hitachi 24" LED (24HE2100)

Každá místnost potřebuje TV s dostatečnou výbavou, na který se můžete spolehnout při sledování oblíbených filmů či seriálů. Úsporná úhlopříčka 24 " ruku v ruce s rozlišením HD Ready se vyplatí každému, kdo hledá televizi pro sledování z blízka. Technologie LCD LED díky maximální svítivosti užité diody slibuje měnitelný odstín bílé až do rohů obrazovky. Smart technologie televize vám otevírá…

Registrovaný uživatel10. května 2021

Pěkný obraz a kvalitní zvuk. Jednoduché nastavení.

Možná by bylo dobré k tomuto produktu dodávat nebo aspoň nabízet kabel na připojení televize s domácí WiFinou.

S televizí jsem spokojen. Programy jsem si naladil sám. Akorát se mi nepodařilo nastavit internet, co byla má chyba a ne chyba výrobku. Navštívil mě pracovník internetové firmy, televizi propojil kabelem s domácí WiFinou a vše funguje jak má. Z mé strany veliká spokojenost. Televizi budu používat především na vzhlédnutí tuzemských a zahraničních (německy a rusky mluvených filmů z YOU TUBE. Tyto filmy budu koukat v rámci mého zdokonalování se v jazycích.

Registrovaný uživatel2. dubna 2021

Super televize používám v kuchyni při vaření.

Nad míru spokojen.

Registrovaný uživatel13. ledna 2021

Velikost vhodná do kuchyně,jednoduché ovládání