Pračka Recenze Hisense WFVB6010EM

Recenze Hisense WFVB6010EM

Volně stojící pračka Hisense WFVB6010EM nabízí maximální účinnost, šetrnost a pohodlí při pracím procesu. Funkce Delay End a Delay Timer umožní nastavit čas, kdy má prací program začít a skončit. Pračka Hisense WFVB6010EM se chlubí specifickým otočným bubnem ve tvaru sněhové vločky, který se o prádlo dokonale postará a odstraní i velmi těžko dostupné nečistoty. Výhodou je také funkce Drum…

bousovaandrea22. srpna 2025

Vzhled

Hluk

Poruchy

Registrovaný uživatel9. června 2022

Prodavate produkt ktery není na sklade!!! Zrušení a proplacení zaplacené platby trvá dlouho . Nedoporučuji Vás!!!!

Registrovaný uživatel15. května 2022

Nepřišlo mi zboží čekám měsíc

Registrovaný uživatel10. května 2022

Reklamují a nemají.Pry přivezou za měsíc.A jestli nechci něco jiného.No nechci,když jsem si objednal toto.Tak proč to nabízejí,když to nemají?

Registrovaný uživatel20. dubna 2022

objednala jsem a počítala se zpožděním protože nebylo na skladě ale mělo to přijít v určitý termín dva dny po termínu mi přišel email že to přijde za další měsíc a půl. Takže by jsem čekala 2 měsíce.... Za mě nedoporučuji objednávat a už vůbec ne platit předem bůh ví zda by to vůbec dorazilo.

Registrovaný uživatel19. dubna 2022

podprůměrná kvalita praní

Registrovaný uživatel16. ledna 2022

Pere.

Nemluví, ani nehraje muziku. To vlastně pračka nemusí :-)

Od pračky očekáváme, aby vydržela alespoň do konce záruky. Takto je vše v dnešní konzumní společnosti nastavené. Nemá smysl vyndavat více Kč z kapsy, protože to tak je.

Registrovaný uživatel6. ledna 2022

Levna