Recenze Hisense RS670N4HW1

Dejte své kuchyni nový impuls a pořiďte si tuto špičkovou americkou chladničku RS670N4HW1 od společnosti Hisense. Nejen, že vyniká obrovským objemem, ale okouzlí i svým luxusním bílým designem, který na čelní straně doplňuje přehledný LED displej. Navíc potěší i nízkou hlučností, která nepřekročí práh 43 dB a rovněž nabídne i úsporný provoz, neboť se řadí do energetické třídy A+. Antibakteriální…

Registrovaný uživatel11. července 2021

Nejsou platci DPH

Registrovaný uživatel14. června 2021

Elegantní vzhled, přehledné police.

Hlučnější, chladí více než má nastavené.

Kvalita se rovná ceně.

Registrovaný uživatel20. května 2021

Velká spokojenost není co vytknout

Registrovaný uživatel26. dubna 2021

Parádní cena krásný, čistý design naprosto obří vnitřní prostor v mrazáku se netvoří ledové krusty a tedy snad nebude potřeba odmrazovat

lednička není zrovna nejtišší - oproti naší 7 let staré Indesitce jde slyšet cca 2x více, zároveň má ale reálně 2x větší prostor chladničky i mrazáku, takže to neřešíme lednička potřebuje prostor cca 35cm po obou stranách dvířek, jinak nevytáhnete šuplíky. Tohle vědět dopředu, tak bych hodně zvažoval zda do ní jít.

Obecně spokojenost, neskutečně prostorná za směšné peníze. Má hezky řešen vnitřky chladničky i mrazáku. Já i manželka jsme z toho prostoru naprosto unešeni. Avšak je zde úskalí, o kterém asi majitelé jiných amerických ledniček věděli a to je nutnost mít hodně prostoru po obou dvířek - aby se mohla hodně doširoka otevřít - čímž teprve získáte možnost vytažení spodních šuplíků v mrazáku i chladící části. Myslel jsem si, že když mám 115cm místa, tak s 91cm širokou lednicí budu v pohodě, ale nejsme - o pár milimetrů nám to nevychází a tak jeden spodní šuplík jde blbě otevírat - drhne o gumové těsnění.' Lednička zároveň není moc tichá - je o dost hlučnější než naše předchozí Indesitka - ale to je prý u amerik běžné.

Registrovaný uživatel22. dubna 2021

Velmi spokojená

Registrovaný uživatel18. dubna 2021

velikost , vice mista v lednici

max spokojenost

Registrovaný uživatel6. dubna 2021

Velká přímo pro vyceclenou rodinu. Jsem spokojená .

Žádný nenam

Registrovaný uživatel17. ledna 2021

Asi jsem měl smůlu po 5 dnech odešel kompresor reklamace proběhla v pořádku a vrátili mi peníze šel jsem do Samsung a pohoda