Lednice Recenze Hisense RB438N4EC2

Recenze Hisense RB438N4EC2

Kombinovaná chladnička s mrazákem Hisense RB438N4EC2 zaručuje moderní design a funkčnost. Okouzlí svým praktickým nerezovým designem a velkým vnitřním objemem 352 litrů. Přítomnost kvalitního kompresoru a novodobých technologií zaručí úsporný provoz (E) a nízkou hlučnost (39 dB). Za rok provozu spotřebič spotřebuje 258 kWh.

Registrovaný uživatel22. listopadu 2021

Luxusní chladnička, úžasný desing, prostorná, tichý chod.

Registrovaný uživatel23. ledna 2021

Prostorná chladnička i mrazák Hluboké police ve dveřích chladničky, hodně se tam vejde, velké zásuvky (jedna větší a jedna menší) a dobře se vysunují. Zelenina i ovoce vydrží dlouho čerstvé, v zásuvkách se netvoří vlhkost, ale zároveň věci tam uložené nevysychají.

Místo držáku na láhve bych uvítala radši polici navíc, ale i tak je v lednici místa dost. Přijde mi trochu hlučnější než předchozí lednice, ale spíš to asi bude tím, že zvuk kompresoru je jiný a zatím jsem si na něj nezvykla. Ale nic, co by bylo nad běžnou míru. V místnosti, kde je lednice také spím a v noci mě rozhodně nebudí.

S nákupem lednice jsem spokojená, bylo to rychlé řešení poté, co předchozí lednice náhle vypověděla službu a do Vánoc zbývalo jen pár dnů, ale lednice nakonec předčila moje očekávání a jsem s ní zatím opravdu spokojená. Doufám, že také vydrží tak dlouho, jako její předchůdkyně, ale to ukáže až čas.