Recenze Hisense RB400N4BC3

Dejte své kuchyni nový impuls a pořiďte si tuto kombinovanou chladničku společnosti Hisense RB400N4BC3. Nejen, že vyniká příjemně velkým objemem, ale okouzlí i svým luxusním, hladkým nerezovým designem a dotykovým LED displejem. Navíc potěší i nízkou hlučností, která nepřekročí práh 37 dB a rovněž nabídne i velmi úsporný provoz, neboť se řadí do energetické třídy D. Její roční spotřeba energie…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Lednice Hisense RB400N4BC3 je podle recenzí tichá, praktická a cenově výhodná. Vyniká dobrým uspořádáním a přehledným ovládáním, i když někteří uživatelé zmiňují menší vnitřní prostor. Celkově plní všechny funkce bez problémů a většina uživatelů je s ní spokojena.

• Tichý chod
  • Dobrý poměr cena/výkon
  • Praktické uspořádání a prostor ve dveřích
  • Přehledné ovládání
  • Pěkný vzhled
  • Menší vnitřní prostor

Registrovaný uživatel4. října 2021

Cena x výkon, tichá, rychlé chlazení i mražení. Naprostá spokojenost

Registrovaný uživatel22. srpna 2021

Pěkný vzhled. Tichý chod, skoro není slyšet, velká tak akorát, celkově jsem moc spokojená.

Registrovaný uživatel19. července 2021

Tichá, bezproblémová, plní všechny funkce

Registrovaný uživatel3. května 2021

Levná, tichá, pěkná, na svojí velikost lehka

V provozu je chvíli, nevim

Registrovaný uživatel4. dubna 2021

Ve všech směrech naprostá spokojenost. Obzvláště vyzdvihuji uspořádání a praktický prostor ve dveřích ledničky, super, praktické. Doporučuji.

Registrovaný uživatel7. února 2021

Tichý přehledný dobry skladovací prostor dobrá grafická informace.

Registrovaný uživatel27. dubna 2020

Lednici používám stále, jsem velmi spokojená.

Zatím jsem žádné neshledala,snad jen vnitřní prostor by mohl být o něco větší.

Zatím velmi dobrý výrobek,uvidím dle vyúčtování za elektřinu,zda odpovídá reklamovanému A+++.