Tichý chod,dobrá cena

Tichý chod,dobrá cena
Vypadá dobře, prostor lednice i mrazáku mi vyhovuje.
36 DB, ale není tichá, často spíná divným zvukem a hučí jak klimatizace, což je zklamání. Očekávala jsem, že o ní nebudu ani vědět.
Vlastně je hlučná.
no frost lednice za dobrou cenu, tichá, dá se zvolit umístění polic i přihrádek ve dveřích
Místo horního šuplíku výsuvná police je celkem praktické řešení
Prostor lednice by se dal využít lépe, pokud by byla ješte police na láhve a ve dveřích další přihrádka. Ale to by se už ergonomie lednice blížila dokonalosti a to za tuto cenu nejde :-). Proto jen energetická třída E a nemá invertorový motor.
Ideální pro nenáročného spotřebitele s důrazem na poměr cena/výkon
Příznivá cena, velikost.
cena výkon funkce, objem/velikost chladící a mrazící části v litrech, no frost, a další
přehlédl jsem že v mrazáku nejsou 3 šuplíky, ale jen dva a pak část na malé věci, ale to je moje chyba. Objem mrazáku je dostatečně velký.
za mě rozumný kompromis, tzn z těch levnějších (pod 9.000) ta (nej)lepší.
Moc pěkná lednice, prostorná, mrazák je velmi prostorný. V mrazáku je první šuplík otevreny, a to je dobré hlavně na led a nanuky, nemusíte kvůli tomu otevírat šuplík.
Tichý,prostorný spotřebič
hezká na pohled, je výkoná přitom tichá, používam každý den
Zatím spokojenost
Cenově výhodné.
Tichý chod
Na další hodnocení příliš brzy. Je v provozu dva dny.
Tichá, prostorná, naprosto vyhovující