Lednice Recenze Hisense RB390N4AC2

Recenze Hisense RB390N4AC2

Hisense RB390N4AC2 patří mezi kombinované lednice s mrazákem dole. Objem chladničky činí 207 litrů a objem mrazničky 97 litrů. Lednice spadá do energetické třídy E a její hlučnost dosahuje hodnoty 39 dB.

andrea9.kveten1. září 2025

Tichý chod,dobrá cena

Daniela Bláhová26. července 2025

Vypadá dobře, prostor lednice i mrazáku mi vyhovuje.

36 DB, ale není tichá, často spíná divným zvukem a hučí jak klimatizace, což je zklamání. Očekávala jsem, že o ní nebudu ani vědět.

Vlastně je hlučná.

Registrovaný uživatel28. dubna 2025

no frost lednice za dobrou cenu, tichá, dá se zvolit umístění polic i přihrádek ve dveřích Místo horního šuplíku výsuvná police je celkem praktické řešení

Prostor lednice by se dal využít lépe, pokud by byla ješte police na láhve a ve dveřích další přihrádka. Ale to by se už ergonomie lednice blížila dokonalosti a to za tuto cenu nejde :-). Proto jen energetická třída E a nemá invertorový motor.

Ideální pro nenáročného spotřebitele s důrazem na poměr cena/výkon

jirka.mamut25. prosince 2024

Příznivá cena, velikost.

petr.borovicka23. prosince 2024

cena výkon funkce, objem/velikost chladící a mrazící části v litrech, no frost, a další

přehlédl jsem že v mrazáku nejsou 3 šuplíky, ale jen dva a pak část na malé věci, ale to je moje chyba. Objem mrazáku je dostatečně velký.

za mě rozumný kompromis, tzn z těch levnějších (pod 9.000) ta (nej)lepší.

svetkova.martina23. června 2024

Moc pěkná lednice, prostorná, mrazák je velmi prostorný. V mrazáku je první šuplík otevreny, a to je dobré hlavně na led a nanuky, nemusíte kvůli tomu otevírat šuplík.

nadstolou21. června 2024

Tichý,prostorný spotřebič

jita4418. prosince 2023

hezká na pohled, je výkoná přitom tichá, používam každý den

zd.marova30. listopadu 2023

Zatím spokojenost

Registrovaný uživatel23. listopadu 2023

Cenově výhodné. Tichý chod Na další hodnocení příliš brzy. Je v provozu dva dny.

Registrovaný uživatel30. července 2022

Tichá, prostorná, naprosto vyhovující